Βαριά Βιομηχανία Ρουφιάνων

16 Μαΐου 1980. Ο μεγάλος ΑΡΗΣ με τον Πέπε Σασία στον πάγκο του στο ξεκίνημα της χρονιάς και στο φινάλε με τον Φράνκ Μπλάνστοουν, με 19 νίκες, 9 ισοπαλίες 6 ήττες και 46 - 20 τέρματα. Αναδείχθηκε συμπρωταθλητής Ελλάδος με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και ο τίτλος κρίθηκε σε αγώνα μπαράζ στο Βόλο. Ο ΑΡΗΣ στάθηκε άτυχος και ηττήθηκε
με 2 - 0 και απώλεσε τον τίτλο. Παράλληλα όμως με αυτό το μοιραίο συμβάν για τη .....
μεγάλη ομάδα του ΑΡΗ, ακόμη ένα συμβάν ήρθε να καταδείξει τη σπουδαιότητα και την τρομερή ικανότητα οπαδών συγκεκριμένης ομάδας στην παραγωγή ρουφιάνων.
Οι μεγάλοι «Μακεδονομάχοι», οι σύγχρονοι «Μεγαλέξανδροι», με την καθοδήγηση των τότε ισχυρών ηγετών τους, ναύλωσαν πούλμαν για να συμπαρασταθούν στους οπαδούς του Ολυμπιακού Πειραιώς, μιας και τους δένει αδερφική φιλία πολλών χρόνων. Οι λεβέντες της θύρας -μια ζωηστα4- λοιπόν, επιδεικνύοντας την τρομερή τους αξιοπρέπεια, μαγκιά και λεβεντιά, έσπευσαν να συνδράμουν τα αγαπημένα τους αδερφάκια. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε λοιπόν, να μαθαίνουν οι μικρότεροι και να θυμούνται οι μεγαλύτεροι.

Η ειδικότητα σας είναι η ρουφιανιά κορίτσια. Μια ζωή ρουφιάνοι και στημένοι στα -4- στους ντεμέκ εχθρούς σας. Στραβώστε το στόμα σας ακόμη πιο πολύ και σκουπίστε τα σάλια σας. Τα παραμύθια της χαλιμάς περί επανάστασης και μόνοι εναντίον όλων, κρατήστε τα για αλλού.
Ο Κατάλογος με τους «Μακεδονομάχους» της εκάστοτε εποχής δεν έχει τελειωμό. Κούδας, Μίρτσος, Ορφανός, Γκάγκα πατήρ, Γλου και πάει λέγοντας......
Όσο και να προσπαθείτε, όσο και να μοχθείτε να παρουσιάσετε το κίτρινο για μαύρο. Δικαίως έχετε την αποκλειστικότητα στη ρουφιανιά και το μοναδικό τίτλο του ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.




ΚΡΆΝΗ ΚΑΙ ΦΤΕΡΆ : ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ


http://arismaniacs.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα