ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ …!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ…!!!

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ είναι το νέο πρόσωπο που....
έχει επιλεγεί από τις ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ για να παίξει τον καθοριστικό ρόλο τα επόμενα χρόνια όχι μόνο στην Ελλάδα
αλλά και στην Ευρώπη.

Εδω και καιρό πλέον οι Ευρωπαίοι αρχίζουν σιγά σιγά να αποδέχονται τον νεαρό πολιτικό και μάλιστα αρχίζουν να τον εμφανίζουν σαν ήρωα ,ότι αυτός στην ουσία διαφοροποιήθηκε στην πολιτική της ΜΕΡΚΕΛ.

Στην Ελλάδα το πολιτικό σύστημα είχε σαπίσει στην διαφθορά οι δε πολιτικοί είχαν γίνει αφόρητοι στις υποχωρήσεις και στις απαιτήσεις και μάλιστα τον τελευταίο καιρό κοίταζαν περισσότερο προς την ΓΕΡΜΑΝΙΑ και λιγότερο προς USA.

Επειδή το μείζον και μοναδικό θέμα που απασχολεί τους φίλους πέραν του Ατλαντικού είναι οι υδρογονάνθρακες, θέλουν να τελειώσουν όσο τον δυνατόν ταχύτερα και μάλιστα μην ξεχνάμε ότι οι διεθνείς συναλλαγές του πετρελαίου γίνονται μόνο με δολάριο.

Θέλοντας οι Αμερικάνοι να μπουν στο παιγνίδι ανοιχτά πλέον γιατί στην ουσία η μεγάλη μάχη που έχει αρχίσει είναι μεταξύ του Ευρώ και του Δολαρίου, αποφασίζουν να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα ξεκινώντας πρώτα από την διάλυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ και στη συνέχεια της ΝΔ.

Τα πρόσωπα που έχουν επιλέξει για την συνέχεια στη χώρα μας είναι ο ΤΣΙΠΡΑΣ και Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ….

Με αυτά τα πρόσωπα θα δημιουργηθούν τα δύο νέα κόμματα της ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ και της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Αυτά είναι σχεδιασμένα και δεν μπορεί κανείς να τα ανατρέψει… είναι απόρροια του «ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ».

Άπειρος ο 38χρονος νεαρός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, χωρίς διασυνδέσεις θα υπακούσει άνευ όρων στα κελεύσματα γιατί θα νοιώσει τα καυτά τους δόντια να του διαπερνούν το κορμί και θα βλέπει ότι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα όργανο που θέλει δεν θέλει θα εκτελέσει τις εντολές… τουλάχιστον θα ηρεμίσει η χώρα μας…

«πρώτα η Ελλάδα» είπε ο ΣΗΜΙΤΗΣ και αμέσως οι τούρκοι μπήκαν στα ΙΜΙΑ για να καταλήξει αμέσως μετά « ευχαριστούμε τους φίλους Των ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ»….

Στην περίπτωση που όλα αυτά ισχύουν, τότε ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να ανησυχεί για την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα φροντίσουν οι προστάτες μας για να πάνε όλα ήρεμα και χωρίς προβλήματα….!!!

Απλά θα τους δώσουμε τους υδρογονάνθρακες και τότε η Ελλάδα θα γίνει παράδεισος…!!!

Η διαφορά είναι ότι οι Αμερικάνοι θέλουν μόνο αυτό και τέλος σε αντίθεση με τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ που θέλουν την υποταγή μας…!!!

http://thoureios.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα