«Θυσίες από το λαό» ζήτησε και ο Μπέης στην εκπομπή του Παπαδάκη!

Δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας!!! Αυτά που έλεγε ο καθηγητής Κώστας Μπέης στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα το πρωί όχι μόνο δεν «ακούστηκαν» αντιμνημονιακά, αντιθέτως, ήταν εντελώς μνημονιακά ζητώντας από τον ελληνικό λαό να κάνει θυσίες! Τι άλλο είπε ο καθηγητής; Εστιάστηκε αποκλειστικά και μόνο στο θέμα κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας και στην αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου, ενώ ερωτηθείς για το τι πρέπει να γίνει, απάντησε -ως ένας ακόμα άνθρωπος του συστήματος- ότι οι θυσίες
του ελληνικού λαού είναι αναπόφευκτες! Και ότι εκείνον δεν τον τρομάζουν οι θυσίες γιατί είναι παιδί της κατοχής και....
έχει γνωρίσει την πείνα. Είπε επίσης, ότι τα μέτρα εάν τα πέρναγε η κυβέρνηση ως δικά της, και όχι με τις υποδείξεις της τρόικα, τότε θα είχαν «νομιμοποίηση»!

Δηλαδή, με άλλα λόγια, δεν είπε κουβέντα αν πρέπει ή δεν πρέπει να πληρώσουμε (για να ζητά θυσίες από το λαό μάλλον θεωρεί ότι πρέπει να «πληρώσουμε»), αν τα δάνεια είναι παράνομα, αν ο ελληνικός λαός έχει ή δεν έχει άλλα να δώσει στους τοκογλύφους! Δεν είπε κουβέντα για την Ολιγαρχία, για τα κλεμμένα, για τα σπαταλημένα! Αυτός, που ξύπνησε τώρα ενώ άλλοι φωνάζουμε εδώ και ένα χρόνο, ήρθε να μας πει -ο αγουροξυπνημένος- ότι το μόνο πρόβλημα είναι η κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας και ότι τα μέτρα είναι -αυτό καταλάβαμε- αναγκαία!

Έτσι εξηγείται πώς έγινε και ξύπνησαν τώρα, ξαφνικά, όλοι αυτοί οι καθηγητάδες! Είναι η τελευταία εφεδρεία του συστήματος, το οποίο πανικόβλητο από την καθολική του κατάρρευση, τους σήκωσε από τον βαθύ τους ύπνο και τους είπε: κάντε αντίσταση τώρα, ανέξοδη, αλλά με ένα όρο: να πληρώσουν τα κορόιδα έτσι κι αλλιώς!

Κύριε Μπέη, το θέμα είναι τόσο εθνικό όσο και κοινωνικό. Μέχρι τώρα η Αριστερά εστίαζε στο κοινωνικό -παραβλέποντας το εθνικό- και τώρα μας προκύψατε εσείς να εστιάζετε στο εθνικό αδιαφορώντας για το κοινωνικό.

Το θέμα κύριε Μπέη, που τώρα ξυπνήσατε, για να σας ενημερώσουμε και εμείς που είμαστε ξύπνιοι και στα κεραμίδια από τον Μάιο, είναι και εθνικό και κοινωνικό: δηλαδή, αγώνας και για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ αλλά και για την άρνηση του ΧΡΕΟΥΣ! Δεν θα επιτρέψουμε εσείς και η γεροντοπαρέα σας, των πανεπιστημιακών, να αποπροσανατολίσετε με τη σειρά σας τον ελληνικό λαό! Καταλάβατε κύριε Μπέη; Εάν όχι, πίσω στον ύπνο σας τώρα! Και, σε ό,τι αφορά τα σενάρια ότι θα φτιάξετε κυβέρνηση προσωπικοτήτων, μία συμβουλή κύριε Μπέη: μην αρνηθείτε το χρέος, συνεχίστε να ζητάτε και εσείς να πληρώσει ο λαός και θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα! Καταλάβατε κύριε Μπέη; Γιατί τυγχάνει να γνωρίζουμε…

Υ.Γ.1. Ό,τι και να κάνετε κύριε Μπέη ο ελληνικός λαός στο τέλος θα ξεσηκωθεί! Το μόνο που καταφέρνετε με αυτές τις θέσεις είναι να μπαίνετε και εσείς στο κάδρο!

Υ.Γ.2 (σχετικό – άσχετο) Μα και ο Μπαμπινιώτης αντιμνημονιακός; Αυτό κι αν είναι «σημείο των καιρών»…

http://www.tsantiri.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα