Θεωρίες συνομωσίας και εθνικό συμφέρον!

Οι θεωρίες συνομωσίας πάντα είχαν περίοπτη θέση στο ΠΑΣΟΚ. Πόσο δε μάλλον τώρα που χτυπούν έναν Παπανδρέου. «Το δίλημμα υποταγή ή πολιτική εξόντωση απαντάμε καθημερινά με την στάση μας υπερασπιζόμενοι το δημόσιο συμφέρον» δηλώνει ο γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης,
για την απόφαση των οικονομικών εισαγγελέων να διαβιβαστεί στη βουλή ο φάκελος με τις.......
καταγγελίες για την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009 και την διερεύνηση τυχόν πολιτικών ευθυνών Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Ταυτόχρονα στο ΠΑΣΟΚ έχουν αποφασίσει να βγάλουν στην σέντρα και τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, κυρίως τη ΝΔ, ώστε να πάρει θέση. Γνωρίζουν ότι και η γαλάζια Κ.Ο είναι διχασμένη όσο αφορά στο ενδεχόμενο σύστασης εξεταστικής επιτροπής , μη θέλοντας να σπιλώσουν το όνομα Καραμανλή.

Έτσι γίνεται ακόμη πιο σαφές ότι όχι τυχαία ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είχε ξεκαθαρίσει τη στάση του καθώς ήθελε και εκείνος τις διαβεβαιώσεις του για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ. Διαβεβαιώσεις ότι για εκείνον, τη δίχρονη διακυβέρνηση του, αλλά και την οικογένεια του, θα υπάρχει ένα δίχτυ προστασίας.

Την ίδια ώρα το… «μακελειό» του Ανδρέα Λοβέρδου, φαίνεται πως προκαλεί… «μακελειό» στους εσωκομματικούς του αντιπάλους η οποίοι, ναι μεν κινούνται προς την κατεύθυνση να προστατευθεί η πολιτική Παπανδρέου, αλλά όλα έχουν ένα όριο, τουλάχιστον όσον αφορά στη φρασεολογία.

Η ασπίδα προστασίας που ύψωσε ο υπουργός υγείας, γύρω από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν, πως θα συσπειρώσει τους προεδρικούς, τους οποίους εποφθαλμιά στην κούρσα διαδοχής.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν από εκείνους που δημόσια είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, τότε τον Οκτώβριο του 2010, που το ΠΑΣΟΚ έψαχνε αγωνιωδώς να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο καθώς οι πράσινοι βουλευτές είχαν αντίθετη άποψη
briefingnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα