Τα φαβορί για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Πυρετώδεις είναι, εν μέσω θέρους, οι διεργασίες για την κατάρτιση των γαλάζιων ψηφοδελτίων. Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει μέχρι τέλος Αυγούστου να έχουν σχεδόν κλείσει όλα τα ψηφοδέλτια, με εξαίρεση το Επικρατείας που θα το συμπληρώσει μόνος του. Σύμφωνα με πληροφορίες ψηλά στο...
μπλοκάκι του προέδρου της ΝΔ βρίσκονται τρία ονόματα: οι Σταύρος Δήμας,
Γιάννης Μιχελάκης και Χρύσανθος Λαζαρίδης οι οποίοι θα βρίσκονται σε εκλόγιμες θέσεις. Εμπλοκή έχει παρουσιαστεί με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες θα ήθελε να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Όμως από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά υποστηρίζουν πως δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα και πως ο Αβραμόπουλος θα είναι ξανά υποψήφιος στην Ά Αθηνών.

Συνεργάτες του γαλάζιου αντιπροέδρου σημειώνουν πως ο «Αβραμόπουλος παραμένει μάχιμος πολιτικός και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την εκλογική του περιφέρεια».

Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες πληροφορίες ήθελαν τον αντιπρόεδρος της ΝΔ να έχει συμφωνήσει με τον Α. Σαμαρά να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Από κει και πέρα ο πρόεδρος της ΝΔ λέγεται πως έχει κάνει επαφές με ονόματα – έκπληξη για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου. «Ένα πρόσωπο θα προέρχεται σίγουρα από τον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, ενώ θα υπάρχει και γυναίκα πολύ γνωστή και καταξιωμένη στο χώρο της» σημειώνουν πηγές της Συγγρού.

http://www.kentrinews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα