ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου

Εκεί που λέγαμε δεν είχαμε είδηση από το χώρο της Εκκλησίας, εξαιτίας της απορρόφησης του ενδιαφέροντος του κοινού από την επικείμενη αποπομπή του ΠΑΣΟΚ από την εξουσία κάτω από τις αρές και τα αναθέματα του Ελληνικού λαού, μάθαμε ότι ο κομισσάριος του ΠΑΣΟΚ στην Εκκλησία - που δέχεται και τηλεφωνήματα από τον ίδιο τον ΓΑΠ-, έδωσε διαβεβαίωση ως...
νέος Αρχιγραμματέας της Συνόδου.!!!

Οντως! Αυτό μας απασχολεί! Αν
ένας παλιοικουμενιστής αυλικός του Χριστόδουλου και τώρα ευνοούμενος του Ιερώνυμου θα γίνει Αρχιγραμματέας της Συνόδου.!!!

Αντί για εγκαθίδρυση του νέου Αρχιγραμματέα του ο διά τας αμαρτίας ημών “πρασινοφρούραρχος” Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πρέπει να ετοιμάζει τα μπογαλάκια του μαζί με τον Μεσσηνίας και τον Διαυλείας και να ξεκουμπιστούν από την Εκκλησία.

Αν δεν παραιτηθούν να οργανωθεί κίνημα των πιστών και να τους αποδοκιμάζουν εντονότατα όπου και αν εμφανίζονται, μέχρι που να τους εξαναγκάσουν να φύγουν μια ώρα αρχήτερα. Τα ίδια να κάνουν και στον κακό δαίμονα του μαθήματος των θρησκευτικών κ. Σταύρο Γιαγκάζογλου.

Το ΠΑΣΟΚ έχοντας επισωρεύσει πλείστα όσα κακά φεύγει σε λίγες μέρες και ο Ιερώνυμος και η συμμορία των πρασινοφορουρών που τον περιβάλλει πρέπει να το ακολουθήσουν.

panayiotistelevantos.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα