Στο 240% τα επιτόκια των Ελληνικών ομολόγων. Αγνωστες ακόμη οι δανειακές συμβάσεις

Το κουκλοθέατρο συνεχίζεται...

Γράφει ο Αδαμάντινος

Το κουκλοθέατρο με το ΓΑΠ και το ΣΑΜ συνεχίζεται. Στην τελευταία πράξη, συνειδητοποιήσαμε ότι ο ΣΑΜ συμφώνησε στο πρώτο μνημόνιο. Το ερώτημα είναι γιατί τόσο καιρό προσπαθούσε να μας πείσει για το αντίθετο, αφενός αφού το καταψήφισε πλήν μερικών άρθρων στη ψηφοφορία και αφετέρου απο τις δηλώσεις των στελεχών
του.

Οσον αφορά το δεύτερο μνημόνιο, το όλο θέμα αφορά την επικύρωση της νέας δανειακής σύμβασης και του σχετικού μνημονίου, τα οποία ήδη έχουν συμφωνηθεί απο τον ΓΑΠ.

Το περίεργο είναι ότι και σε αυτό ο Ελληνικός λαός ειναι απόντας, αφού κανεις δεν γνωρίζει ποιες ειναι οι δανειακές συμβάσεις, που.....
εχουν υπογραφεί.

Νομίζω ότι η όλη φασαρία επικεντρώνεται γύρω απο το τίποτα και όχι από την ουσία, που ειναι.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

Το Σωστό είναι να γίνουν εκλογές σε λίγες μέρες με συζητήσεις γύρω από συγκεκριμένα θέματα

1. ΑΟΖ, ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

2. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

3. ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ

Οσον αφορά στο που βρισκεται η κατάσταση σήμερα είναι

1. Η Ελλάδα είτε ό ενας είναι πάνω ειτε ο άλλος δεν γλυτώνει τη χρεοκοπία. Οι τιμές των επιτοκίων είναι πέραν κάθε δυνατότητας πολιτικών επιλογών.

2. Ο ΓΑΠ με το δημοψήφισμα επιχείρησε να πετάξει την Ελλάδα απο την ΕΕ χωρίς αλλαγές στις συνθήκες

3. Ο Σαμαράς ενω φαίνεται ότι αναγκάστηκε να δεχτει τις δανειακές συμβάσεις, τις οποίες ο λαός δεν ξέρει, στην πραγματικότητα συμμετέχει στο έγκλημα

4. Το άσχημο στην όλη υπόθεση ειναι η κρατικοποίηση και οι εγγυήσεις σε κρατικό πλούτο που έκανε ο ΓΑΠ υπογράφοντας το πρωτο μνημονιο υπέρ των κατόχων ομολόγων, Το ακόμη χειρότερο είναι ότι προσπαθεί να το επεκτείνει και με το δεύτερο μνημόνιο. Πρόκειται για πολύ μεγαλη επιχείρηση.

5. Το πρόβλημα της παραγωγικότητας της χώρας δεν εχει επιλυθεί σε κανενα μνημονιο ενω η τιμη της ηλκετρικής ενέργειας ειναι κατά 50% ακριβότερη από ότι θα έπρεπε.

6. Η Δημοκρατία δεν λειτουργεί. Εχουμε να κάνουμε με εργολάβους εν δράσει. Οσα συνέβησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα το επιβεβαιώνουν.

7. Τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με το τι είδους δανειακή σύμβαση και τις λεπτομέρειες της εχει υπογράψει ο ΓΑΠ π.χ. εγγυήσεις για τα 130 δις αλλά ασχολούνται με το τι λένε οι ηθοποιοί στο κουκλοθέατρο της κηδείας της χωρας.

8. Ειναι λυπηρό ότι ακόμη και τα μικρα κομματα συμμετεχουν στο κουκλοθέατρο, αφου δεν εστιάζουν στο ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ κάνουν αβαντάζ στο αποπροσανατολίσμό της κοινης γνωμης.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΥΓ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ... ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝ
Keywords
Τυχαία Θέματα