ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΠEΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ"

Με αφορμή την ζωντανή της εμφάνιση σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου, στην Καλαμάτα, η γνωστή τραγουδοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην καθημερινή εφημερίδα της Μεσσηνίας "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", κατά την οποία, μεταξύ άλλων, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη σημερινή οικονομική συγκυρία και τη νέα γένια:

"Είναι καταπληκτικά τα παιδιά της Ελλάδας
σήμερα. Είναι μορφωμένα, με άποψη πολιτική και......
ανησυχίες, που οι συγκυρίες μάλλον δεν επέτρεψαν την δική μας γενιά να έχει. Και πρέπει να αισθανόμαστε υπόλογοι απέναντι σ' αυτή τη νέα γενιά. Αυτό που τους δίνουμε δεν είναι κληρονομιά, αλλά σωστή κατάρα..." δήλωσε και συνέχισε με νόημα για την οικονομική κρίση:

"Τόσο η νύχτα, όσο και η δισκογραφία, είναι μεγάλα σχολεία, στα οποία φοίτησα και τα οποία ευτυχώς δε νοσταλγώ. Ναι, παρατηρώ την απόλυτη παρακμή τους και μεταξύ μας χαίρομαι γι' αυτό. Είχαμε καταντήσει η χώρα της υπερβολής, ακόμα και σ' αυτό τον τομέα. Ασύλληπτα μεροκάματα, ασύλληπτη έκπτωση αξιών και άλλα συναφή, αποτέλεσαν κι αυτά μέρη του προβλήματος, ας μη γελιόμαστε και καταντήσαμε εδώ, που δυστυχώς έχουμε καταντήσει".

Η Σοφία Αρβανίτη, αυτή την περίοδο πραγματοποιεί περιοδεία, έχοντας στο πλευρό της, τόσο τον Μιχάλη Κακέπη και το συγκρότημα Level X, όσο και σε κάποιες μοναδικές εμφανίσεις τον Κωνσταντίνο Καζάκο, παρουσιάζοντας το νέο της -μετά από 9 ολόκληρα χρόνια απουσίας- album, με τίτλο "ΧΩΡΙΣ RETOUCHE".

Σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου, θα εμφανιστεί στην Καλαμάτα και στο Kong Club, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου στον Βόλο και στο VOX Music Stage.

Τέλος, κάθε Σάββατο στις 12.00 και για δύο ολόκληρες ώρες, πραγματοποιεί την δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο του e-Rock.gr, αλλά και σε 25 επιλεγμένα ραδιόφωνα των F.M. της ελληνικής επαρχίας, με εκλεκτούς καλεσμένους και τίτλο "Rock Μακό".Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα