Σκηνές φαρ-ουέστ από Αχλάδι μέχρι Λαμία.

- Αθίγγανοι τραυμάτισαν αστυνομικό στο Αχλάδι Στυλίδας
- Προηγήθηκε άγριο επεισόδιο με τους κατοίκους, ακολούθησε καταδίωξη και συλλήψεις...
- λέει στο LamiaReport ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος
- Με τις καραμπίνες στα χέρια οι κάτοικοι ...
περιφρουρούν το χωριό

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 9.00΄το βράδυ, όταν κάτοικοι του Αχλαδίου διαπληκτίστηκαν με αθίγγανους που είχαν κατασκηνώσει στο χωριό.
Ο διαπληκτισμός δεν άργησε να γίνει συμπλοκή και κλήθηκε η αστυνομία.
Σύμφωνα με τους κατοίκους, οι αθίγγανοι όχι μόνο ήταν προκλητικοί, αλλά τους πετούσαν πέτρες, ξύλα, σπασμένα μπουκάλια, καρέκλες, ενώ απειλούσαν ότι θα βγάλουν τις καραμπίνες.

Η εμφάνιση των δυο αστυνομικών, που έφτασαν για βοήθεια από το Α.Τ. Στυλίδας, εξόργισε ακόμη περισσότερο τους αθίγγανους οι οποίοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.
Ακολούθησε πραγματική μάχη μεταξύ κατοίκων, αστυνομικών και αθιγγάνων. Μάλιστα οι αθίγγανοι χτύπησαν στο κεφάλι με καδρόνι τον έναν αστυνομικό, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Κ.Υ. Στυλίδας για ράμματα.

Στη συνέχεια οι αθίγγανοι επιβιβάστηκαν στα 3 αγροτικά αυτοκίνητά τους και κινήθηκαν προς Λαμία. Στην αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας είχε ήδη σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό τους. Από το Αχλάδι μέχρι και τη Λαμία ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη. Στις Ράχες, στη Στυλίδα, στην Αγία Παρασκευή και αλλού, οι κάτοικοι έβλεπαν τα περιπολικά με φάρους και σειρήνες και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει.
Τελικά τα 3 αγροτικά κινήθηκαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το ένα από αυτά στη Ροδίτσα και να συλλάβουν τους 3 αθίγγανους που επέβαιναν σε αυτό.

Ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος από την πρώτη στιγμή κατέφθασε στο Αχλάδι για να βρεθεί στο πλευρό των ανάστατων κατοίκων, που του δήλωσαν ότι είναι αποφασισμένοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και ότι αυτή η κατάσταση δεν πάει άλλο.
είπε στο LamiaReport ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας επισκέφθηκε τον τραυματία αστυνομικό, που είχε μεταβεί στο αστυνομικό μέγαρο για κατάθεση, ενώ είχε επικοινωνία και με τον Αστυνομικό Διευθυντή, έτσι ώστε να σταλεί ομάδα περιφρούρησης στο χωριό με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Φθιώτιδας.

LamiaReport.gr Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα