Προγράμματα εκμάθησης Γερμανικών για ενήλικες: ταχύρυθμα τμήματα προετοιμασίας Zertifikat.

Όλο και περισσότεροι ενήλικες στρέφονται στην εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας, καθώς διαπιστώνουν ότι (μετά τα Αγγλικά) είναι μία από τις γλώσσες που ζητούνται πολύ στην αγορά εργασίας, τόσο την Ελληνική όσο και τη διεθνή. Επίσης, ένας πολύ μεγάλος όγκος σημαντικών επιστημονικών έργων – πολλών γνωστικών πεδίων – είναι γραμμένος στη Γερμανική γλώσσα.

Η σωστή επιλογή μίας.....
σχολής Γερμανικών με εξειδίκευση στη διδασκαλία ενηλίκων αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να μάθει κανείς Γερμανικά ολοκληρωμένα, αλλά ταυτόχρονα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μία
τέτοια σχολή είναι η Ευρωδιάσταση, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Γερμανικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά και να προετοιμαστεί για τα αναγνωρισμένα πτυχία της Γερμανικής γλώσσας (Zertifikat) σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Αρχίζοντας Γερμανικά στην Ευρωδιάσταση στα νέα τμήματα Ιανουαρίου / Φεβρουαρίου, μπορείτε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το 1ο αναγνωρισμένο πτυχίο της Γερμανικής γλώσσας (Zertifikat B1) σε 6-7 μόλις μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, με γραπτή εγγύηση σπουδών. Μία τέτοια προετοιμασία συνήθως κρατάει 2, 3 ή και περισσότερα χρόνια, όμως το πρόγραμμα που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να συμπυκνώνει την ύλη σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως η ουσία, δηλαδή η απόκτηση ευχέρειας επικοινωνίας στη γλώσσα, να θυσιάζεται για χάρη της απόκτησης του πτυχίου. Σε περίπου αντίστοιχο χρονικό διάστημα (8 μήνες) μπορεί κάποιος να προετοιμαστεί και για το 2ο πτυχίο (Zertifikat Β2).

Όλα τα προγράμματα Γερμανικών που παρέχει η Ευρωδιάσταση προσφέρονται με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ενώ υπάρχουν και προσφορές που μπορεί να αξιοποιήσει ο ενδιαφερόμενος. Για παράδειγμα, πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση στο πρόγραμμα των Γερμανικών μέχρι 31 Ιανουαρίου 2012, κερδίζετε:

1) έκπτωση 30% και

2) 50% έκπτωση για παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά ή Γαλλικά) με δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών.
Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και τα προγράμματα Γερμανικών που παρέχει μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

(tags: Γερμανικά για ενήλικες – νέα τμήματα Ιανουαρίου / Φεβρουαρίου, προγράμματα με τη μεγαλύτερη έκπτωση, Zertifikat, Γερμανικά προσφορές, Γερμανικά εκπτώσεις)

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-6000.170, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή και Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό).
Keywords
Τυχαία Θέματα