Πάρεμέρος στην έρευνα της Greenpeace!

Πωςαλιεύεται το ψάρι που αγοράζεις; Ποια ψάρια φτάνουν τελικά στην αγορά; Ποιοείναι το πραγματικό κόστος του ψαριού που τρως; Πάρε μέρος στην έρευνα της Greenpeace και βοήθησε να ανακαλύψουμε μαζί τις επιπτώσεις τηςυπεραλίευσης στη ζωή μας και τον τρόπο που καταναλώνουμε.

Η ελληνική αλιεία, αν και στηρίζει οικονομικά ένα......
πολύ σημαντικό κομμάτι τηςκοινωνίας μας και φέρνει το ψάρι στο πιάτο μας, αποτελεί έναν από τους πιοπαραμελημένους τομείς στη χώρα μας. Δυστυχώς, η πολιτική ηγεσία δεν παίρνεικανένα
μέτρο για την προστασία της θάλασσας. Έτσι, καταστροφικές αλιευτικέςπρακτικές, όπως οι μηχανότρατες, απειλούν το παρόν και το μέλλον των ελληνικώνψαριών αλλά και χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι βασίζουν το επάγγελμα και τηνεπιβίωσή τους στο ψάρι (όπως οι παράκτιοι αλιείς και οι ιχθυοπώλες).

Μπεςστο www.posotoneis.org και βοήθησε την έρευνά μας γιατα ψάρια που αγοράζουμε και καταναλώνουμε, με σκοπό να γίνουμε πιο υπεύθυνοικαταναλωτές. Γίνε μέλος της κοινότητας cyber-ακτιβιστών της Greenpeace για να διεκδικήσουμε μαζί ελληνικές θάλασσες γεμάτεςζωή.

Η δύναμη μας βρίσκεται στη συμμετοχή!

Για περισσότερεςπληροφορίες
Άντζελα Λάζου: 6984 617 030, 210 38 06 374 & 375
Keywords
Τυχαία Θέματα