Οι Γερμανοί πολιτικοί μεταφέρουν συνέχεια κρατικό πλούτο στις τράπεζες διαδίδοντας ότι αναστηλώνουν την Ακρόπολη!!!

Γράφει ο Αδαμάντινος

Μη νομίζετε ότι μόνο οι Νεοέλληνες έχουν πρόβλημα με τη λαμογιά των πολιτικών τους. Ολοι έχουν και σε όλα τα μέρη του κόσμου. Οι Γερμανοί πολιτικοί – παρόλες τις δήθεν αντιθέσεις τους - μεταφέρουν κρατικό πλούτο της Γερμανίας στις τράπεζες με σκοπό δήθεν να βοηθήσουν την Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι απλά ένας Δούρειος ίππος. Στημένη η δουλειά
και από μέσα. Οι Οίκοι αξιολόγησης είναι ένα κομμάτι του πάζλ... Τίποτα παραπάνω. Τόσα χρόνια γιατί δεν.......
έβλεπαν ότι η Ελλάδα ήταν στο μηδέν; Μίλησαν τώρα γιατί τώρα είναι αυτοί που χρειάζονται εκεί που πρέπει.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι χρειάζεται αναδιάρθρωση των δημοσιονομικών σε όλη την ΕΕ. Αυτό όμως προυποθέτει τη δημιουργία ενός Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών για όλη την ΕΕ. Αν απολυθούν όμως με τη διαδικασία αυτή πολλοί άχρηστοι ή αντιρρησίες κάπου πρέπει να πάνε. Η Γερμανία σαν ανεπτυγμένη χώρα έχει θέσεις να προσφέρει, η Ελλάδα όχι. Η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα, ούτε καν τα αγροτικά προιόντα που χρειάζεται. Το επίπεδο των ΑΕΙ δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό απο εκείνο της χώρας... Συνεπώς λοιπόν δεν αρκεί η ΕΕ να έχει ένα Υπουργείο Οικονομίας αλλά χρειάζαται οπωσδήποτε και ένα Υπουργείο Ανάπτυξης, που θα δημιουργεί θέσεις εργασίας. Θέσεις εργασίας δεν μπορούν να δημιουργηθούν απο τη δημοσιονομική διόρθωση ούτε απο την εξυγείανση των επιχειρήσεων.

Για να γίνουν αυτα τα δύο υπυργεία πρέπει να γίνουν αλλαγές στις συνθήκες της ΕΕ και μάλιστα πριβν σκάσει ο γάιδαρος. Αυτό δεν γίνεται γρήγορα.

Αρα, αυτό που κοιτάνε όλοι τους είναι να κερδηθεί χρόνος για να βουτήξουν τον πλούτο απο τους λαους και να τον μεταφέρουν στις τράπεζες που θα αποκτήσουν αναπτυξιακό χαρακτήρα. Μια νέα μορφή κρατών και διοίκησης έξω απο τα συνηθισμένα θα δημιουργηθεί.

Ενα όμως πράγμα με ανησυχεί πιο πολύ. Οτι είναι ηλίθιοι και φαίνονται στις αποφάσεις και τις πράξεις τους.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα