ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ !

Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος

Αν προσπαθήσουμε να κυττάξουμε πίσω από τα φαινόμενα, με μιά δεύτερη πιο προσεκτική ματιά, τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων, όπως εξελίχθηκαν και εξελίσονται στον τόπο μας, νομίζω ότι, αβίαστα θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως, τα ξένα αφεντικά και τα ντόπια μίσθαρνα όργανά τους, παίρνουν την εκδίκησή τους …
Πιο συγκεκριμένα, έχοντας πριν από δεκαετίες στοχοποιήσει τον ανυπότακτο λαό μας, προσπάθησαν μεθοδικά να τον απογυμνώσουν από την Θρησκεία, την φιλοπατρία, τα ήθη και τις παραδόσεις του, σύμφωνα με την......
σύσταση του αλήστου μνήμης
ανθέλληνα Χέρνυ Κίσσιγκερ .! Στην συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι την ακόρεστη φιλοδοξία και φιλαργυρία κάποιων, κατάφεραν να τους προωθήσουν στα ύπατα αξιώματα και μέσω αυτών καταχρέωσαν με αλόγιστα δάνεια τον λαό μας, που ήταν εύκολο να παρασυρθεί σ' ένα ξέφρενο φαγοπότι .! Κι εκεί που νόμιζαν ότι, είχαν τα πάντα υπό έλεγχο κι ήταν έτοιμοι για το τελειωτικό χτύπημα, κάποιοι θύλακες αντίστασης, σε κρίσιμες ώρες, χτύπησαν συναγερμό κινδύνου κι ο λαός ανταποκρίθηκε και με ιστορικές αποφάσεις είπε ''ΟΧΙ'' στην καταστροφή του !!! Αυτό έγινε, με τις αυθόρμητες, και αστήρικτες κομματικά, μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις, πριν από μια εικοσαετία για τα δίκαια της Μακεδονίας μας ! Αυτό ξανασυνέβει, με την σχεδόν καθολική άρνηση των Κυπρίων αδελφών μας, στο σχέδιο ''Ανάν'' , υπό την ηγεσία του αειμνήστου προέδρου Τάσου Παπαδόπουλου ! Αυτό, μετά τις τελευταίες Εθνικές εκλογές στην Ελλάδα, επαναλήφθηκε με την απρόσμενη ήττα των εθνομηδενιστών στο πρόσωπο της Μητσοτάκη -Μπακογιάννη .!
Πλην όμως, οι νεκροθάφτες μας, δεν μπορούσαν να μείνουν με τα φτυάρια στα χέρια … Αντίθετα, μάλιστα, με περίσσεια λύσσα και ωμούς εκβιασμούς, σε ''αγαστή'' συνεργασία με την αξιοθρήνητη Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου του Β', μας έβαλαν τη θηλειά στο λαιμό, με ''μνημόνια'' και συμφωνίες τύπου 26ης Οκτωβρίου ε.ε ….! Και μέχρι τώρα τα κατάφεραν, να σύρουν την πολιτική ηγεσία στο χορό τους … Δυστυχώς στο παιγνίδι μπλέχθηκε, την τελευταία στιγμή, και ο Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης .!
Αυτό σημαίνει ότι χάθηκε κάθε ελπίδα; Όχι μόνο δεν χάθηκε κάθε προσδοκία, αλλά αντίθετα όπως οι εξελίξεις των εσχάτων ημερών αποδεικνύουν, ανεξάρτητα, από οποιαδήποτε εξέλιξη, ο λαός μας άρχισε να αφυπνίζεται και να επανέρχεται στις προαιώνιες Αξίες της φυλής μας! Αν λοιπόν τα κατάφερε, όντας εν υπνώσει, να αντιδράσει καθοριστικά, όπως προαναφέραμε, είμαστε ακράδαντα πεπεισμένοι περί του ότι, με την βοήθεια του Θεού, θα ορθώσει το ανάστημά του και θα ταπεινώσει τον νεοεποχίτη Αττίλα, στο πρόσωπο των κάθε Μερκοζί και των εντεταλμένων υπαλλήλων του, της ''Τριμερούς'' και της Bildeberg.
Keywords
Τυχαία Θέματα