Οι Αγανακτισμένοι Στο Σύνταγμα Γράφουν στο facebook

ξερεις εχω βαρεθει εδω μεσα να μας κατηγορουνε ότι είμαστε λαμόγια , ότι συμβαλαμε στην κατασταση αυτη , ότι τα τρωγαμε όλοι μαζι , ότι καναμε , πλάτες , ότι , ότι ότι.... αν μη τι άλλο τα περισσοτερα άτομα που είναι εδω δίνουν ένα αγώνα,,,,εδιναν και δίνουν ... το μας δερνει η κυβερνηση αλλα να χτυπιόμαστε και μεταξυ μας αυτό είναι πια απράδεχτο , αν όχι ύποπτο...προτείνω να πατε να τα πειτε στην ΠΑΣΠ και στην ΟΝΝΕΔ
που το κοινό των απατεώνων είναι μεγαλύτερο. Η ανοχή μου σε όλους αυτους τους τύπους είναι όλο και......
μικρότερη..

Αυτο που τελικα χαιρομαι σε αυτο το κινημα(ΠΑΣΟΚ) ειναι οτι εχει ενα μοναδικο τροπο να πλασαρει πραγματα!Παμε για Μνημονιο 2 και φυσικα με τις γνωστες ταλαιπωριες σε καθε δοση κι αυτοι πανυγηριζουν!Φοβερο!Δε παλευονται!Αυτο ειναι εξω απ το οριο!Μονοι τους λεν οτι φτωχευουμε που δε φτωχευουμε και το χουμε καταλαβει ολοι πια,μονοι τους αποφασιζουν να μας σωσουν και καλα που δε μας σωζουν τελικα!

Πώς ρε καριόληδες κόβετε τις συντάξεις;Δεν πλήρωνε ο άνιρωπος τόσα χρόνια ρε πούστη;

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 5,2% Θ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΕ 15ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 3,6%.ΖΗΤΩΩΩΩΩ.

Ένα δεν μας είπαν μετά τη Σύνοδο. Ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια διεθνή κρίση για την οποία δεν ευθύνονται οι «τεμπέληδες» Έλληνες και οι «κοπρίτες» δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά ευθύνεται η ίδια η δομή της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ενοποίησης. Οφείλεται στην άνιση διανομή του εισοδήματος και στο γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια ακολουθήθηκαν με δογματικό τρόπο νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
Antreas Alter οι κουμπάροι του προηγούμενου είχαν έξοδα.......

μην ανησυχειτε ειπε οτι θα ενισχυσει τισ τραπεζες εγω τωρα ησυχασα

http://www.facebook.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα