Ο Β. Ρέστης αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Δημόσιο τα 300 στρέμματα δάσους που κατείχε παράνομα !

Tα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και site τήρησαν για το θέμα… σιγή ιχθύος,για τον αφανή συνιδιοκτήτης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»

Ο μεγαλοεφοπλιστής, Βίκτωρας Ρέστης – κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων του directnews.gr και το φόβο εμπλοκής του ονόματός του στα βρώμικα κυκλώματα που λυμαίνονται το χώρο της Δικαιοσύνης– αναγκάστηκε να επιστρέψει τη δασική έκταση που κατείχε παράνομα, στο Ελληνικό Δημόσιο.

Ο αφανής συνιδιοκτήτης της εφημερίδας «Πρώτο
Θέμα» και μεγαλομέτοχος του συγκροτήματος Λαμπράκη αντιλαμβανόμενος ότι δεν υπήρχε περίπτωση να.....
σιωπήσουμε, όσες μηνύσεις και αν υπέβαλε εναντίον μας, όσες υψηλές γνωριμίες και αν διέθετε και όσες συμμαχίες με τα διαπλεκόμενα και αν επιχειρούσε, αποφάσισε, επιτέλους, να πράξει το αυτονόητο.

Έτσι, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011, δικαστικός επιμελητής επέδωσε στον υπουργό Οικονομικών (που εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο) «εξώδικη δήλωση» του μεγαλοεφοπλιστή, καθώς και των εταιρειών συμφερόντων του, «ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΩΝ» και SKARPIZA DEVELOPMENT LIMITED.

Την «εξώδικη δήλωση» παρέλαβε ο πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Ζαφείριος Γεωργιάδης και με αυτήν ο Βίκτωρας Ρέστης καθώς και οι νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών του δηλώνουν ότι ούτε έχουν, ούτε διατηρούν πλέον ιδιοκτησιακό δικαίωμα για τις εκτάσεις περίπου 300 στρεμμάτων στο Κορωπί Αττικής, οι οποίες έχουν δημόσιο δασικό χαρακτήρα.

οι συντάκτες του directnews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα