Ο Ραγκούσης… ετοιμάζει βαλίτσες για την Πάρο

Με την αποχώρηση Παπανδρέου (και) από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, κλείνει και τυπικά ο πιο θλιβερός και καταστροφικός κύκλος της χειρότερης κυβέρνησης... που πέρασε ποτέ από τον τόπο, στα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Μαζί όμως με τον αποτυχημένο ΓΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μας αποχαιρετήσουν, επιτέλους, οι γνωστοί «κηπουροί», τα.....
παπαγαλάκια του, αλλά κι αρκετοί βουλευτές
που μεσουράνησαν επί προεδρίας του.

Ένας απ΄ αυτούς τους βουελυτές φημολογείται πως θα είναι και ο Ραγκούσης, ο οποίος κάποια στιγμή είχε καβαλήσει τόσο πολύ το καλάμι της εξουσίας που «ήθελε» να γίνει «πρόεδρος» του ΠΑΣΟΚ.

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι πολύ δύσκολα ο Ραγκούσης θα εκλεγεί βουλευτής, αν είναι τελικά υποψήφιος.

Στη Β΄ Αθηνών πάντως που φημολογείται πως μπορεί να είναι υποψήφιος τον περιμένουν με… ανοιχτές αγκάλες οι πολίτες, οι «φίλοι» του οι ταξιτζήδες, αλλά και οι «σύντροφοί» του στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μεγάλο φαβορί για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος πολύ θα ήθελε να του «αδειάσουν τη γωνιά», όσοι έκαναν πολιτική καριέρα επί Γεωργίου Παπανδρέου.

Εδώ που τα λέμε δεν είναι κι ότι καλύτερο να λες πως θες να ανασυντάξεις το ΠΑΣΟΚ και να έχεις στα ψηφοδέλτια τον Παπακωνσταντίνου, τον Ραγκούση, το Γερουλάνο και τα άλλα παιδιά που κατείχαν κορυφαίες θέσεις στις καταστροφικές κυβερνήσεις του Παπανδρέου…

Πάντως αν δεν είναι υποψήφιος, χαμένος δεν θα πάει ο Ραγκούσης: μπορεί κάλλιστα να επιστρέψει στη Πάρο και να ασχοληθεί είτε με την τοπική αυτοδιοίκηση, είτε με καμιά επιχείρηση, όπως τα Goody's που είχε, πριν αποφασίσει να μας… τιμήσει με την παρουσία του ως πολιτικός!

http://www.kentrinews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα