Ο παπα-Ηλίας καβάλα στη "γουρούνα" του καλεί σε μαχητική αντίσταση το λαό!!!

Τι προτείνει για να ξεπεραστεί η κρίση

Ο παπα-Ηλίας, εφημέριος στις Αχαρνές, καλεί καθημερινά σε μαχητική αντίσταση το λαό. Ακάθεκτος, καβάλα στη "γουρούνα" του, περνάει μπροστά από τα ΜΑΤ, κατά τις διαμαρτυρίες των πολιτών, έστω και αν...
γίνονται επεισόδια. Η πρότασή του για να ξεπεραστεί η κρίση είναι η εφαρμογή του Ευαγγελίου. Λέει σχετικά: "Οι μισάνθρωποι αγωνίζονται, με νύχια και με δόντια να ξεριζώσουν απ’ τις καρδιές των ανθρώπων το Ευαγγέλιο.
Για να μπορούν, έτσι, χωρίς αντίλογο, να θυσιάζουν άτομα και λαούς στο βωμό του αντίχριστού Μαμωνά… Το Ευαγγέλιο! Που αγκαλιάζει όλα τα ανθρώπινα προβλήματα. Και που ψυχή και καρδιά του, στην κοινωνική του διάσταση, είναι η δικαιοσύνη. Που την έκαμαν κλοτσοσκούφι και την ποδοπάτησαν τα μεταλλαγμένα παχύδερμα της ντόπιας εξουσίας και της διεθνούς τοκογλυφίας. Η δικαιοσύνη! Στη νομική και στην οικονομική και την κοινωνική της διάσταση. Με ένα νέο σύνταγμα, που δεν θα χωρίζει τους Έλληνες σε προνομιούχους και παρίες. Με τα οικονομικά ρετιρέ και τους οικονομικούς Καιάδες. Με τις υπουργικές ανευθυνότητες και τις βουλευτικές ασυλίες. Και τις πάσης φύσεως άλλες αλητείες… Με την εθνική αντιπροσωπεία, που θα εκλέγεται απευθείας από το λαό. Και δεν θα περνά απ’ την παμπόνηρη κρησάρα του καθενός αρχικοπρίτη και κομματόσκυλου. Σύμφωνα με τα μέτρα και τα σταθμά που επιβάλλουν οι ανθέλληνες πάτρωνές τους. Έτσι ώστε, να έχουμε αληθινή και ζωντανή δημοκρατία. Και κοινωνική δικαιοσύνη, σύμφωνη με το πνεύμα των «Πράξεων των Αποστόλων».

http://www.katoci.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα