Ο Γιάννης Δόνδωρος στο 1ο OPEN LIVE MUSIC FESTIVAL της Κοζάνης

Ο Γιάννης Δόνδωρος είναι μία πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα.

Από μικρό παιδί, σε ηλικία επτά ετών, ξεκίνησε να τραγουδάει ακούγοντας δίσκους του Γιώργου Νταλάρα, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και πολλών άλλων καλλιτεχνών.
Στη συνέχεια, σε ηλικία δώδεκα ετών εκδήλωσε αρχικά την επιθυμία να....
μάθει τύμπανα, τα οποία ανέκαθεν τον μάγευαν!! Δυστυχώς, λόγω των «προβλημάτων ηχορύπανσης» που δημιουργούνταν στη γειτονιά του, το όνειρο έμεινε απραγματοποίητο
εκείνη την περίοδο της ζωής του...
Με το τραγούδι, ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά το 1986, συμμετέχοντας ως έφηβος σε νεανικά μουσικά σχήματα. Από τότε μέχρι σήμερα, γράφει στίχους, συνθέτει μουσική πάνω στην ταστιέρα της κιθάρας του, ως αυτοδίδακτος κιθαρωδός και ερμηνεύει τραγούδια, προσωπικές του δημιουργίες, τις οποίες είχε ...
έως και σήμερα «κλειδωμένες» στο «μουσικό του σεντούκι» , λόγω της έντονης και επίπονης προσπάθειας και ενασχόλησής του στον χώρο του αθλητισμού, αρχικά ως πρωταθλητής και στη συνέχεια ως προπονητής και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Σήμερα, σα να 'ταν πάντοτε παιδί... αλλά με διάθεση εφηβική... ... ...
ωριμότητα δημιουργική και άποψη υπεύθυνα ανατρεπτική,
έχοντας για συντροφιά τις νότες, τους ήχους και τους στίχους...
ακολουθεί εκείνο το απραγματοποίητο παιδικό του όνειρο στον μαγικό κόσμο της μουσικής ... ... ...
Το πρώτο του CD Single με τίτλο «Ταξίδι στους πλανήτες» θα είναι σύντομα στη διάθεσή των φίλων του μέσα από το επίσημο ιστολόγιο – blog.
Τη συγκεκριμένη δουλειά, μαζί με τις δύο Τριλογίες των κοινωνικοπολιτικών τραγουδιών, που έχουν γραφτεί από το 2008 έως και σήμερα, καθώς και τραγούδια άλλων Ελλήνων γνωστών καλλιτεχνών, θα παρουσιάσει στο 1ο OPEN LIVE MUSIC FESTIVAL της Κοζάνης http://musicfest.gr.
Την εμφάνισή του στο φεστιβάλ θα την πραγματοποιήσει με το μουσικό σχήμα που τον συνοδεύει στο «μουσικό ταξίδι» , το οποίο αποτελείται από τους:
Μίλτος Πιστώφ – Πλήκτρα
Νίκος Κουλούρης – Σαξόφωνο
Πάνος Παπαδάτος – Ηλεκτρική κιθάρα
Βαγγέλης Καλημέρης – Τύμπανα/Κρουστά
Χρήστος Ζούκας – Μπάσο
Γιώργος Φιλικόζης - Ηχοληψία

http://giannis-dondoros-music.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα