Ο ΔΙΧΡΟΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ..ΡΑΓΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ

Του Γιώργου Θεοχάρη

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙ ΠΑΡΕΑ...ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΤΟΥ!

Πάσχει από την ασθένεια,ατρισία ορθό,μία πάθηση στο παχύ έντερο το οποίο έχει υποστεί απόφραξη.Οι συνέπειες πολλές και στην καθημερινότητα του.Κάθε δύο χιλιάδες γέννες εμφανίζεται αυτή η ασθένεια,σύμφωνα με τους...
ειδικούς.Και σαν μη έφτανε αυτό,ο Παύλος βιώνει τον ..γολγοθά του,χωρίς τους -΄Ελληνες-γονείς του.Καθώς,τον εγκατέλειψαν στο νοσοκομείο πριν ενάμιση χρόνο.

Πως συναντήσαμε τον Παύλο;

Χθες Σάββατο επισκέφθηκα το παιδάκι ενός φίλου μου που νοσηλεύεται
στο Νοσοκομείο ΄΄Αγία Σοφία.Στη χειρουργική κλινική.Στο διπλανό δωμάτιο αντίκρυσα μία ηλικιωμένη κυρία που μίλαγε με κάποιον νοσηλευτή. Το παιδάκι κοιμότανε στο κρεβάτι. ΄΄Αυτό το παιδί που βλέπεις είναι εντελώς μόνο…΄΄, μου εξήγησε ένας συνοδός ασθενή.Μα τι λέτε,η κυρία που βλέπω τι είναι;απαντώ .΄΄Είναι από την Εθελοντική διακονία της Αρχιεπισκοπής Αθηνὠν,το παιδάκι είναι εγκαταλελειμένο από τους γονείς του όταν ήταν πέντε μηνών΄΄,μου λέει και πραγματικά ανατρίχιασα ολόκληρος.
Πλησίασα, μίλησα με την κυρία, το όνομα της οποίας ήταν Παναγιώτα, και μου επιβεβαίωσε και εκείνη αλλά και η νοσηλεύτρια που έτυχε να περάσει,ότι το όνομα του παιδιού είναι Παύλος και οι γονείς του το εγκατέλεψαν…
Ξαφνικά ο Παύλος ξύπνησε, ίσως και λόγω της κουβέντας που είχαμε,και άπλωσε άνοιξε τα χέρια να αγκαλιάσει την κ.Παναγιώτα(εθελόντρια) λέγοντας ..ΜΠΑΜΠΑ και μετά από λίγα δεύτερα,ΜΑΜΑ. Εδώ τα λόγια είναι πολύ φτωχά να περιγράψουν τη σκηνή εκείνοι.ΟΛΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ.Ως agioritikovima.gr θα σταθούμε δίπλα στον Παύλο,και άμεσα θα επικοινωσουμε με την διοίκηση του νοσοκομείου για να συμβάλουμε όπου χρειαστεί.

http://www.agioritikovima.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα