ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:ΟΤΑΝ Ο "ΔΑΥΛΟΣ" ΤΩΝ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ" ΤΑΣΣΟΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΩΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΗΘΟΣ"!

Μετά τις αποκαλύψεις μας για τη συμμετοχή ΣΕ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ των Τζάνη και Ιατρόπουλου,καθώς και την ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ του δεύτερου στο Ιντιμίντια,προχωράμε σε ένα ακόμα ξεσκέπασμα του πραγματικού ρόλου των δήθεν "ελληνολατρών δωδεκαθειστών"!

Αυτή τη φορά,αναφερόμαστε στη "ναυαρχίδα" τους,το περιοδικό "Δαυλός":Ένα έντυπο που ανέστειλε ξαφνικά την έκδοσή του το 2008,αφού είχε διαφημιστεί πάμπολλες φορές ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΟΛ ("Νέα" και "Βήμα")!

Βλέπετε αριστερά το πρώτο τεύχος του,που εκδόθηκε το 1982:Ξεχωρίζει το άρθρο του "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ" (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τo...
διαβάσετε).

Διαβάζοντάς το κανείς,πραγματικά ανατριχιάζει με όσα γράφονται:Ούτε λίγο,ούτε πολύ,ο εκδότης του περιοδικού Δημήτρης Λάμπρου,γράφει πως "ο αντισιωνισμός είναι αντίθετος με το ελληνικό πνεύμα"!

Οι λόγοι,σύμφωνα με τον αρθρογράφο,είναι πως "πρόκειται για φαινόμενο μισαλλοδοξίας και φανατισμού,που δεν ταιριάζει με τα ελληνικά ήθη".Επίσης,ε
Keywords
Αναζητήσεις
περιοδικο δαυλος, δαυλος εντυπο
Τυχαία Θέματα