Νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο της Σοσιαλιστικής Βαρβαρότητας

Αφού ο Πρωθυπουργός είπε και έταξε προεκλογικά «Λεφτά Υπάρχουν», βάζοντας επιπλέον το δίλημμα «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα», φτάσαμε σήμερα στη σκληρή πραγματικότητα του νέου μισθολογίου όπου «δεν υπάρχει σάλιο» και φυσικά στη σοσιαλιστική βαρβαρότητα του μισθολογίου του ΠΑΣΟΚ.

Και καλά ο πρωθυπουργός έταζε και .....
έταζε και έταζε… προεκλογικά και μετεκλογικά! Έταζαν όμως δυστυχώς και κάποια πράσινα συνδικαλιστικά παπαγαλάκια, ιδιαίτερα κατά τις περιόδους συνδικαλιστικών εκλογών.

Συγκεκριμένα: ορισμένα μέλη της ΠΑΣΚ δασκάλων νομού Ιωαννίνων κατά την προεκλογική περίοδο του Ιουνίου 2011, περιφερόταν ως μαθητευόμενοι μάγοι στις σχολικές μονάδες του νομού και μιλούσαν για αυξήσεις της τάξεως των 200 ευρώ το μήνα στους εκπαιδευτικούς. Για να γίνουν πιστευτοί, ψιττάκιζαν ότι είχαν πάρει τη διαβεβαίωση της κας Υπουργού Παιδείας. Έτσι λοιπόν με ψέματα, ταξίματα και παραμύθια απέσπασαν την ψήφο των συναδέλφων.

Και σήμερα ύστερα από λίγους μήνες έσκασε η Βόμβα: Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή, ο μισθός του νεοδιοριζόμενου δασκάλου από 1000 ευρώ περίπου καθαρά που ελάμβανε, θα λάβει με το νέο σοσιαλιστικό μισθολόγιο, των μεγάλων αυξήσεων, 670 ευρώ!!!.

Τι έχουν να πούνε τώρα αυτοί που έταζαν γενναίες αυξήσεις στους δασκάλους; Πώς θα αντικρίζουν τους συναδέλφους τους μετά από τόσα ψέματα και τόση κοροϊδία; Πως θα δικαιολογήσουν τα «παραμύθια» και τα «φούμαρα» που πουλούσαν στους συντρόφους τους; Τι θα μας πούνε τώρα;

Το μόνο που μένει στους αγαπητούς «παραμυθάδες» του «σοσιαλιστικού παραμυθιού» είναι να κάνουν συνδικαλιστικό χαρακίρι!


Ένας παραπλανημένος δάσκαλος Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα