ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΑΕΝΑΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Μοναδική διέξοδος στη φοροκαταιγίδα που καταφτάνει από αύριο σε 3.000.000 φορολογούμενους πολίτες, είναι η αντίσταση, η άρνηση και ανυπακοή του λαού. Όποιος πάει στις εφορίες να πληρώσει τα λύτρα της μεγάλης απάτης που συντελείται από τα ευρωπαϊκά κέντρα σε βάρος του λαού, θα βάλει νερό στο μύλο της....
Κυβέρνησης για να επιβάλει νέα φορομπηχτικά μέτρα
σε βάρος ολόκληρης της μικρομεσαίας αστικής τάξης.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος Γιώργος Δελαστίκ περιγράφει χαρακτηριστικά το δόλιο σχέδιο αέναης λιτότητας σε βάρος του λαού το οποίο υιοθετεί πιστά η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας πάντα εκβιαστικά διλήμματα περί πτώχευσης της χώρας:

"Είναι αστεία η άποψη ότι η κυβέρνηση δεν θα πάρει μέτρα λιτότητας εναντίον των εργαζομένων, επειδή ο κόσμος δεν αντέχει άλλα μέτρα. Ποιος Έλληνας και ποιος Ευρωπαίος εργαζόμενος μπορούσε πριν από δυο μόλις χρόνια να φανταστεί ότι αντί για αυξήσεις θα γίνονταν μειώσεις στο μισθό του; Να όμως που έγιναν -και φυσικά θα συνεχίσουν να γίνονται χωρίς σταματημό, όσο εξαρτάται αποκλειστικά από τις προθέσεις των Κυβερνήσεων των χωρών της ΕΕ. Ξέρουν ότι ο κόσμος αντέχει πολλά.
Πάνω από 2 τρις ευρώ δαπάνησαν οι κυβερνήσεις για να σώσουν το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα. Απολύτως καμία άλλη αιτία της πανευρωπαϊκής λιτότητας δεν υπάρχει πέρα από την προσπάθεια των κυβερνήσεων της ΕΕ να μαζέψουν από τους λαούς τα λεφτά που έδωσαν στους τραπεζίτες! Ας δούμε σχηματικά πως το επιδιώκουν.
Η σκέψη τους είναι απλή. Η ΕΕ έχει 500 εκατομμύρια κατοίκους. Αν οι κυβερνήσεις πάρουν επιπλέον 1000 ευρώ από κάθε κάτοικο, μαζεύουν κάθε χρόνο 500 δισεκατομμύρια, μισό τρις ευρώ δηλαδή. Σε τέσσερα χρόνια μάζέψαν από τον κοσμάκη όσα έδωσαν στις τράπεζες! Η νοοτροπία είναι αυτή, τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες".

Και εδώ βρίσκεται ο ρόλος των δημοσιογράφων των μεγάλων καναλιών. Αντί να αποκαλύψουν το δόλιο σχέδιο σε βάρος του λαού το οποίο εκτελεί ο Παπανδρέου, κάνουν την πάπια, φοβίζοντας ουσιαστικά με την στάση τους τον λαό που θα τρέξει από αύριο να καταθέσει τον οβολό τους στους τραπεζίτες της Ευρώπης.
ΟΧΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ!

http://indobserver.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα