ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ”

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
Ποιοι είναι τελικά οι γραφικοί;

Αυτοί που δεν φοβούνται ότι με την ηλεκτρονική φυλακή - που μας έχουν έτοιμοι στα σκαριά - κινδυνεύει η ελευθερία του ανθρώπου ή αυτοί που φοβούνται ότι αυτό ακριβώς θα συμβεί αν συναινέσουμε στο ηλεκτρονικό φακέλλωμα;

Μετά το Πεντάγωνο, τη CIA, το χρηματιστήριο της Wall Street, τις μεγαλύτερες εταιρείες πλείστων όσων χωρών του κόσμου κτλ., αυτή τη φορά θύμα των χάκερς έπεσε
ο μεγιστάνας των ΜΜΕ, ανά την υφήλιο, Ρούντολφ Μέρτνοχ, ο οποίος βλέπει την αυτοκρατορία του να κρέμεται κυριολεκτικά από.....
μια κλωστή!

Η εφημερίδα "Sunday Times" - επίσης ιδιοκτησίας Μέρντοχ και μέχρι τώρα "αλώβητη" από το σκάνδαλο - απέκτησε παράνομα πρόσβαση στους προσωπικούς τραπεζικούς του λογαριασμούς αλλά και στο ιατρικό ιστορικό του άρρωστου γιου του Μέρντοχ!

Εσείς όμως παρακαλώ μην ανησυχείτε για το απόρρητο των δικών σας δεδομένων!

Ο λόγος;

Ο ΓΑΠ, οι αντιπρόεδροί του, ο Ραγκούσης και ο Δένδιας έδωσαν διαβεβαίωση στη Σύνοδο ότι ουδείς λόγος ανησυχίας συντρέχει!

Θα μου πείτε: “Μα αυτό δεν είναι σοβαρό εχέγγυο για να κατασιγάσει τις ανησυχίες μας”.

Και όμως!

Αυτή την ανησυχία την έχουν απλά ο π. Σαράντης με τους άλλους “γραφικούς εσχατολογιστές”, που τον περιβάλλουν, ορισμένες δεκάδες επίσκοποι της Ελλαδικής Εκκλησίας και η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Ορους!

Κοντά σ’ αυτούς φυσικά η Μεγάλη Βρετανία, η οποία, ως γνωστόν, κυβερνάται από “γραφικούς εσχατολογιστές”, ακύρωσε την απόφαση να εισαγάγει την ηλεκτρονικη διακυβέρνηση και η αστυνομία της Γερμανίας όπως και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, που διοικούνται και πάλιν από “εσχατολογιστές”, ομολογούν την πλήρη αδυναμία τους να προστατεύσουν ακόμη και τα πιο απόρρητα δεδομένα που σχετίζονται με την ασφάλεια της άμυνας της χώρας.

Η Sony και η Siemens μεταξύ πολλών άλλων κολοσσιαίων εταιρειών υπέστησαν ανυπολόγιστες ζημιές από τους χάκερς.

Και τώρα; Ο αυτοκράτορας των ΜΜΕ ανά την υφήλιο τρέχει να μαζέψει τα σπασμένα από τη δημοσιοποίηση των απόρρητων ιατρικών δεδομένων του γυιου του.!

Εσείς όμως, όπως είπαμε.!

Ούτε να ανησυχείτε, ούτε να αγωνίζεστε για την προάσπιση της ελευθερίας του ανθρώπου!

Απλά μετακομίστε από το διαμερισματάκι που μένετε, σε κάποιο κρυστάλλινο πύργο, επειδή ως πνευματικοί άνθρωποι που είστε, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.!

Ούτε παιδιά και γυναίκα που είναι άρρωστα ή που είναι ενδεχόμενο να ασθενήσουν, ούτε προσωπική ζωή.!

Είστε όλοι του επιπέδου του Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου και έτσι δεν έχετε κάτι να κρύψετε! Αυτές οι "φοβίες" είναι μόνον για τους "φανατικούς" “γραφικούς εσχατολογιστές”.

Οχι για σας που έχετε εξασφαλίσει τις απολύτως φερέγγυες διαβεβαιώσεις του ΓΑΠ, των αντιπροέδρων του, του Ραγκόυση και του Δένδια.

Και για να μιλήσουμε σοβαρά!

Θα εξηγήσει, σε κάποια φάση
Keywords
Τυχαία Θέματα