Με τους “τέσσερις” και η Μπατζελή

Η Κατερίνα Μπατζελή φαίνεται ότι είναι το νέο ισχυρό μέλος της «κίνησης των τεσσάρων», αθροίζοντας το δικό της, προσωπικό πολιτικό εκτόπισμα, στην ομάδα την οποία συνέστησαν ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιάννης Ραγκούσης, για να προστεθεί στη συνέχεια και
ο Ηλίας Μόσιαλος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο..........
πολιτικό γραφείο της Άννας Διαμαντοπούλου, κατ’ αντιστοιχία των συσκέψεων που γίνονταν την περίοδο 1995-96 στο γραφείο της Βάσως Παπανδρέου από την «ομάδα των τεσσάρων», έδωσαν το παρών αρκετά στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, που βρίσκεται στο πλευρό της Άννας Διαμαντοπούλου και στο υπουργείο Παιδείας, ο Χρήστος Πρωτόπαπας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, παλαιό στέλεχος των «εκσυγχρονιστών» με προσβάσεις στον συνδικαλιστικό χώρο, καθώς και νεώτεροι βουλευτές όπως ο Μιχάλης Κατρίνης.

Η παρουσία ωστόσο που δημιούργησε αίσθηση ήταν εκείνη της Κατερίνας Μπατζελή. Η πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης διατηρεί αυτόνομο ακροατήριο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, καθώς και σε όμορους πολιτικούς και ιδεολογικούς χώρους. Η παρουσία της κρίνεται ως πολιτικά ευπρεπής, και όλο το προηγούμενο διάστημα διατύπωσε προοδευτικές θέσεις για το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της χώρας.
www.statesmen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα