ΜΑΘΕΤΕ ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΕ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΙΤΑΛΙΚΩΝ: ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%!

Η πιστοποιημένη γνώση της Ιταλικής γλώσσας αποτελεί αναμφίβολα ένα πολύ χρήσιμο προσόν για κάθε ενήλικο που θέλει να ενισχύσει το βιογραφικό του και να γίνει πιο ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας. Στην Ελλάδα, οι ....
«Ιταλομαθείς» είναι λιγότεροι σε σχέση με τους «Αγγλομαθείς», τους «Γερμανομαθείς» και τους «Γαλλομαθείς», παρά το γεγονός των παραδοσιακά ισχυρών εμπορικών δεσμών των δύο χωρών. Επομένως, η εκμάθηση της Ιταλικής
γλώσσας είναι μία έξυπνη κίνηση για κάποιον που θέλει να διαφοροποιηθεί από τις «συνηθισμένες» γλώσσες που μαθαίνονται στην Ελλάδα, χωρίς όμως να πάει σε μία «εξεζητημένη» επιλογή.

Η σωστή επιλογή μίας σχολής ξένων γλωσσών που να είναι εξειδικευμένη στα ταχύρρυθμα προγράμματα Ιταλικής γλώσσας για ενήλικες μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ενήλικες σπουδαστές να πετύχουν τους στόχους τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σε αντίθεση με ότι ισχύει για τα παιδιά, ένας ενήλικος δε διανοείται καν ότι θα ξοδέψει 3-4 χρόνια για να μάθει Ιταλικά σε βασικό επίπεδο και άλλα τόσα για να τα τελειοποιήσει. Και φυσικά δε διανοείται ότι θα πληρώνει δίδακτρα κάθε χρόνο, για τόσα πολλά χρόνια.

Η αξιοποίηση των καλοκαιρινών μηνών μπορεί να βοηθήσει κάθε ενήλικο σπουδαστή να φτάσει στο στόχο του συντομότερα ή, εναλλακτικά, μπορεί να τον βοηθήσει να παρακολουθήσει ένα λιγότερο απαιτητικό πρόγραμμα σε σχέση με αυτό που θα επέλεγε εάν αξιοποιούσε μόνο τους χειμερινούς μήνες.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Ιταλικής γλώσσας για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ», προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν ή να βελτιώσουν τα Ιταλικά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. 25.000 σπουδαστές έχουν μάθει ξένες γλώσσες στην Ευρωδιάσταση, καθιστώντας την ένα από τα δημοφιλέστερα κέντρα ξένων γλωσσών για ενήλικες.

Στην Ευρωδιάσταση, Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 1/2, ΣΤΟ 1/3 Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 1/4 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ «ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ» ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια μία από τις πρώτες επιλογές των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Ιταλικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής που θα ενταχθεί στα θερινά τμήματα προετοιμάζεται για την απόκτηση του CELI 3 (αντίστοιχου του Lower) ή / και του DIPLOMA C1 (αντίστοιχου του Advanced) σε 5 μόλις μήνες.

Ένα άλλο στοιχείο που σίγουρα παίζει ρόλο στην επιλογή φροντιστηρίου είναι το κόστος. Κάθε ενήλικος που θέλει να μάθει Ιταλικά ή να τα βελτιώσει, αφού βεβαιωθεί ότι απευθύνεται σε ένα σοβαρό και εγνωσμένου κύρους φροντιστήριο Ιταλικών, είναι λογικό να αναζητήσει τις πιο συμφέρουσες προσφορές και τα πιο οικονομικά πακέτα εκμάθησης. Πραγματοποιώντας άμεσα την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση για τα θερινά προγράμματα των Ιταλικών κερδίζετε ΕΚΠΤΩΣΗ 50%!

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση (προγράμ
Keywords
Τυχαία Θέματα