ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΓΓΛΙΚΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΜΑΙΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2012

Η άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας αποτελεί αναμφίβολα σημαντικό εφόδιο και επαγγελματικό προσόν για κάθε ενήλικο. Όλο και περισσότεροι ενήλικες κάθε χρόνο σπεύδουν να μάθουν Αγγλικά ή να τα βελτιώσουν, προκειμένου να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας και να.....
εκμεταλλευτούν τις επαγγελματικές ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Αντίθετα με ότι ίσως πιστεύουν κάποιοι, αποδεικνύεται στην πράξη ότι ένας ενήλικος μπορεί
να μάθει Αγγλικά ταχύτερα και αποτελεσματικότερα από ένα παιδί, καθώς διαθέτει κίνητρο, αυτοσυγκέντρωση, αποφασιστικότητα και προσήλωση.

Τα ταχύρυθμα μαθήματα σε τμήματα που συγκροτούνται από μία εξειδικευμένη, καλά οργανωμένη και πιστοποιημένη σχολή Αγγλικών για ενήλικες είναι σίγουρα ο μοναδικός αποτελεσματικός και οικονομικός τρόπος για να μάθει Αγγλικά ένας ενήλικος. Είναι γενικά παραδεκτό ότι η αποτελεσματική εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας προϋποθέτει την αλληλεπίδραση όχι μόνο με τους καθηγητές αλλά και με τους άλλους σπουδαστές. Επιπλέον, η συμμετοχή σε ένα τμήμα μειώνει δραστικά το κόστος της εκπαίδευσης, καθώς αυτό επιμερίζεται μεταξύ των σπουδαστών που συμμετέχουν. Ένα άλλο πλεονέκτημα ενός καταξιωμένου φροντιστηρίου Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες είναι ότι οι καθηγητές είναι αυστηρά επιλεγμένοι και αποδεδειγμένης ικανότητας και εμπειρίας, ενώ και το περιβάλλον ενός φροντιστηρίου που διαθέτει ένα συγκροτημένο πρόγραμμα σπουδών μεγιστοποιεί την απόδοση ενός καθηγητή και του επιτρέπει να αναπτύξει περαιτέρω τις δεξιότητές του. Επίσης, η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα απλοϊκό εκπαιδευτικό αντικείμενο που θα μπορούσε κανείς να αποπειραθεί να μάθει μόνος του, με κάποια βιβλία ή μέσω internet.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να μάθουν Αγγλικά ή να τα βελτιώσουν και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για Lower και Proficiency σε σύντομο χρονικό διάστημα, με πολύ λογικό κόστος. Για το λόγο αυτό, η Ευρωδιάσταση αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Αγγλικά, με πάνω από 10.000 επιτυχημένους υποψήφιους Lower και Proficiency στο ενεργητικό της. Η προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων ολοκληρώνεται στην Ευρωδιάσταση στο 1/2, στο 1/3 ή ακόμα και στο 1/4 της «συνηθισμένης» χρονικής διάρκειας, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί από μόνο του σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους, καθώς ο σπουδαστής ολοκληρώνει τη φοίτησή του (άρα και την καταβολή διδάκτρων) σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα από ότι θα περίμενε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Ευρωδιάσταση ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μόλις μήνες (πρόγραμμα Start-Lower), ενώ αν διαθέτει ήδη στοιχειώσεις γνώσεις αρκούν 11-12 μήνες (πρόγραμμα Step2-Lower).

Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά γ
Keywords
Αναζητήσεις
μαθαινω αγγλικα στο ιντερνετ, μαθαινω αγγλικα μονος μου βιβλιο
Τυχαία Θέματα