κ.ΣΑΜΑΡΑ, είσαστε έτοιμος για το “ΖΑΠΠΕΙΟ 3″; Έχουμε ΕΤΟΙΜΕΣ προτάσεις, όπως και στο “ΖΑΠΠΕΙΟ 2″

Πάγωμα τιμών, ενιαίο μισθολόγιο με ταυτόχρονη κατάργηση όλων των επιδομάτων, περιθώριο επιβολής δασμού 15% στα εισαγόμενα, διαχείριση των κληροδοτημάτων από το κράτος. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν απ΄ το 1938 σκόρπια κληροδοτήματα, σε εκκλησίες, σε μοναστήρια, στον Ερυθρό Σταυρό, όλα τα παίρνει το κράτος. Είναι περισσότερα από 60 δισ. που χρειαζόμαστε τώρα…

Διάθεση δημοσίων υπαλλήλων
σε εξαγωγικές μονάδες. Δηλαδή έχω 700.000 παραπάνω δημοσίους υπαλλήλους απ΄ ότι χρειάζομαι. Αυτοί κάθονται και τους πληρώνω.
.
Σ΄ όποιον μου κάνει μια μονάδα εξαγωγική να μου φέρει συνάλλαγμα, του δίνω δωρεάν τους υπαλλήλους με μόνη υποχρέωση αυτού που θα κάνει την επένδυση να πληρώνει τα ασφάλιστρά τους.
.
100% αφορολόγητο για τα επαναπενδυόμενα κέρδη. Όποιος μου τα επαναεπενδύει, δεν θέλω φορολογία. Κάνε μου λοιπόν επενδύσεις για να μου έχεις θέσεις εργασίας. Κερδίζω το ότι φεύγουν απ΄ την “πλάτη” του ΟΑΕΔ κι έρχονται στη πλάτη του επιχειρηματία. Ανάθεση όλων των δημοσίων έργων σε επίπεδο Περιφέρειας, και εποπτεία των εθνικών διαστάσεων έργων.
.
Επιμήκυνση διάρκειας των διοδίων κατά 10 χρόνια, με εξασφάλιση δημοσίων έργων τώρα. Δηλαδή όπως η ένωση των δύο εθνικών οδών στην περιοχή της Θήβας. Τώρα, αύριο το πρωί χωρίς να το χρηματοδοτήσω. Απλώς δίνω επιμήκυνση 10 χρόνια απ΄ τα διόδια, παίρνει το συμβόλαιο η εταιρία, πάει στην Ε.Ε., παίρνει τα λεφτά από την ευρωπαϊκή τράπεζα, μου κάνει το έργο, και απασχολεί 20.000 ανθρώπους. Εγώ κερδίζω σε εργασία και σε αντικείμενο.
.
Αφορολόγητος ο κύκλος εργασιών. 100.000 ευρώ, κύκλος εργασιών αφορολόγητος εάν έχει 4 εργαζόμενους. Έχεις μια επιχείρηση, κάνεις τζίρο 98, 97, 96, 95.000 ευρώ. Αφορολόγητος. Αρκεί να απασχολείς τουλάχιστον 4 ανθρώπους εκεί που τους βγάζεις απ΄ τη δική μου πλάτη και τους πληρώνεις εσύ.
.
Αρχή του επταπλασίου. Κανένας μισθός δεν μπορεί να είναι ανώτερος 7 φορές απ΄ τον κατώτερο. Αν ο κατώτερος είναι 700, ο ανώτερος θα΄ ναι 4.900, κι όχι 20, 25.000 που υπάρχει σήμερα σε διάφορες ΔΕΚΟ.
.
Ένας ενιαίος ασφαλιστικός φορέας υγείας. Ένας. Όχι δύο, όχι τρεις.
.
Κατάργηση των ενσήμων και αντικατάσταση όλων των εξόδων από ένα ειδικό λογαριασμό κατανάλωσης.
.
Σύνδεση επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων, κι όχι όπως είναι σήμερα από το 1% εις την κατάθεση, στη χορήγηση θα φτάνει το 3%.
.
Κατάργηση του πόθεν έσχες.
.
Νομιμοποίηση κεφαλαίων. Όλα τα κεφάλαια που υπάρχουν τα νομιμοποιώ. Όλα. Αρκεί να μου πάρεις 25% σε ομόλογα. Δηλαδή έχεις 10 εκατομμύρια κρυμμένα σε σεντούκι; Βάλτα σε μια τράπεζα. Τα 7.5 εκατ.ευρώ τα κάνεις ότι θέλεις, αλλά τα 2.5 θα τα επενδύσεις σε ομόλογα. Με αυτόν τον τρόπο θα μαζέψουν 100 δις. ομόλογα. Αύριο θα βγουν τα λεφτά απ΄ τα σεντούκια, και θα έρθουν απ΄ το εξωτερικό πολλαπλάσια κεφάλαια.
.
Ενοποίηση των τραπεζών σε δύο. Ιδιωτικό και δημόσιο. Η Εθνική τράπεζα να πάρει Αγροτική, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το κομμάτι των Παρακαταθηκών, και οι άλλες αναγκ
Keywords
Τυχαία Θέματα