Καταγγελία για τον Παιδότοπο ''ΟΝΕΙΡΟΠΑ​ΓΙΔΑ'' στην Καλαμάτα.

Θέλω να καταγγείλω την πλάνη που έπαιξε στο Σωματείο Λιμενικών Μεσσηνίας, η υπεύθυνη του Παιδότοπου ''Ονειροπαγίδα'' στην Δυτική Παραλία της Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, οι Λιμενικοί πραγματοποίησαν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα Παιδιά τους την Κυριακή 18 - 12 - 2011 και σύμφωνα με αυτά που .....
υποσχέθηκε στα παιδάκια δεν τήρησε τίποτα.
Εγώ που παρεβρέθηκα ως Θείος παιδιού, άκουσα ότι τους υποσχέθηκε πως θα έχει Αλογάκια pony, ότι θα έχει φουσκωτά για να παίζουν και ότι θα έχει Κλόουν για την διασκέδασή τους. Αντιθέτως, για Αϊ-Βασίλη είχε ντύσει έναν αλλοδαπό Μετανάστη όπως είδα, ο οποίος
πέραν του ότι δεν ήξερε την ελληνική γλώσσα, δεν κινιόταν και καθόλου. Αποτέλεσμα αυτής της στάσης του "Περίεργου'' Αϊ-Βασίλη, ήταν να τρομοκρατηθούν τα παιδάκια και να τρέχουν προς τις Μαμάδες τους.
Όσον αφορά για το τι πρόσφερε, ας μην γίνεται λόγος. Για τον frappe που χορηγούσε, τον κοστολογούσε σε διαφορετική τιμή κάθε φορά. Τέλος, να καταγγείλλουμε ότι αν και την εκδήλωση υποσχέθηκε ότι θα την κάνει σε εσωτερικό χώρο που θα έστηνε η ίδια, αντ' αυτού, είχε τα παιδάκια και τους Γονείς στο ύπαιθρο και μέσα στο ψιλόβρωχο.
Να σημειώσουμε ότι η Γιορτή ήταν πολύ σύντομη, ακριβώς εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και της πλάνης που τους έπαιξε η διεύθυνση του Παιδότοπου.

osfp
Keywords
Αναζητήσεις
παιδοτοποι καλαματα, παιδοτοποι στην καλαματα
Τυχαία Θέματα