ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ! ! !

Πως αλλιώς μπορεί να το χαρακτηρίσει κάποιος όταν αντιλαμβάνεται το πως φέρεται στους κληρικούς ο Μητροπολίτης Περιστερίου και μάλιστα κατ εξακολούθηση και παρ όλο τις συστάσεις της Ιεράς Συνόδου και θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι συμβαίνει!

Οδηγός και κλητήρας διορισμένος στην Μητρόπολη Περιστερίου είναι ο Δημήτριος Ζαφείρης , που τον πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες και τυγχάνει να είναι ανιψιός του Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσόστομου , όλα καλά μέχρι εδώ , θα μου πείτε που είναι το περίεργο!
Το
περίεργο είναι ότι ο κύριος αυτός σπανίως εμφανίζεται στην θέση του και την....
 δουλειά...την δικιά του , την κάνουν οι Κληρικοί , μάλιστα καλά διαβάσατε !

Εξαναγκάζει ο Σεβασμιώτατος τους Ιερείς με τον τρόπο του βέβαια , να κάνουν τον οδηγό του καθημερινά , να πηγαίνουν στην Πεντέλη όπου είναι η κατοικία του να τον παίρνουν , να τον φέρνουν στη Μητρόπολη στο Περιστέρι και όπου αλλού τύχη και βέβαια τα έξοδα , βενζίνες διόδια είναι όλα τών Κληρικών ακόμα και το parking και βέβαια τον επιστρέφουν και πάλι πίσω στην Πεντέλη . Αυτό γίνετε καθημερινά και ας έχει δικά της αυτοκίνητα και οδηγό η Μητρόπολη Περιστερίου.

Υπάρχουν και οι καταστάσεις με τους οδηγούς , τις οποίες βγάζει ο πάτερ Απόστολος με τους οδηγούς και σας τις δείχνουμε για να τις δείτε και εσείς ο οποίος βγάζει και τις καταστάσεις τών πανηγυριών και εκεί υπάρχει ένα θέμα , άλλη πονεμένη ιστορία αλλα , θα το θίξουμε άλλη μέρα .

Όσο για τις εργασίες του κλητήρα , πάλι οι Κληρικοί κάνουν την δουλειά του κυριου Δημήτρη Ζαφείρη , όπως διάφορα θελήματα λες και είναι τίποτα χαμάλιδες οι παπάδες και αυτό μονο στην Μητρόπολη Περιστερίου γίνετε πουθενά αλλού είναι εξακριβωμένο !

Τώρα τι κάνει ο ανιψιός και είναι εξαφανισμένος ; Mα τον εργολάβο και βάζει μάρμαρα ο κύριος πλακάκια και ότι άλλο προκύψει στους ναούς , εξασφαλισμένη εργασία και με πολύ παραδάκι , βάλτε τον μισθό που παίρνει από το Υπουργείο Π αιδείας , βάλτε και τι βγάζει από τις εργολαβίες...καταλαβαίνετε ποσα κονομάει ο κύριος αυτός και με τόση δουλειά που να μείνει χρόνος για τα καθήκοντα που είναι διορισμένος να κάνει και που τον πληρώνουμε επαναλαμβάνω εμείς!!!

Και το πραγματικό μάρμαρο βέβαια το πληρώνουν οι χαμηλόμισθοι κληρικοί , μέχρι και φτυάρι τους βάζουν να κάνουν , να κουβαλάνε μπάζα και ότι άλλη χειρωνακτική εργασία μπορείτε να φανταστείτε , κανονικούς χαμάληδες τους έχουν εκεί στην Μητρόπολη και οποιος πει όχι , μαύρο φίδι που τον έφαγε , θα αντιμετωπίσουν την οργή και την δυσμένεια του Μητροπολίτη και καταλαβαίνετε πως γίνονται αυτά !!!

Ολα αυτά έφτασαν στην Ιερά Σύνοδο και αφού έκαν
Keywords
Αναζητήσεις
μητροπολης περιστεριου, μητροπολη περιστεριου
Τυχαία Θέματα