Κάποιοι'' θησαυρίζουν στην Σαλαμίνα από την παράνομη διακίνηση παλαιών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Με “μαύρα” λεφτά εταιρείες ανακύκλωσης έρχονται στην Σαλαμίνα και αγοράζουν απευθείας από μάντρες ,μοτέρ ψυγείων και κουζινών καθώς και διάφορα άλλα ανταλλακτικά για να γλιτώσουν έξοδα χιλιάδων ευρώ .
Έτσι βλέπουμε όλοι μας να εξελίσσεται σε λειτουργία του συστήματος ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών, η παράνομη διακίνησή παλαιών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών από μάντρες που στις....
περισσότερες περιπτώσεις λειτουργούν ως μάντρες οικοδόμων ή μάντρες καυσόξυλων .

Η δράση τους φρενάρει την οργανωμένη
ανακύκλωση που έχει θεσμοθετηθεί από το κράτος, με αποτέλεσμα από την παράνομη αυτή δραστηριότητα κινδυνεύει η υγεία των κατοίκων καθώς «δηλητηριάζεται» ο ατμοσφαιρικός αέρας, αφού παράγονται διοξίνες και φουράνια, ουσίες ιδιαίτερα τοξικές ακόμη και σε απειροελάχιστες ποσότητες. εξαιτίας της μη σωστής επεξεργασίας των ηλεκτρικών συσκευών, αλλά και να χάνεται το τέλος ανακύκλωσης, που έτσι κι αλλιώς πληρώνουν οι πολίτες.
Ο δρόμος προς τη δικαιοσύνη είναι ανοιχτός και ο Δήμος θα πρέπει να αναλάβει δράση, προκειμένου να περιοριστεί, τουλάχιστον, το φαινόμενο της καύσης καλωδίων και κατ’ επέκταση η παράνομη διακίνηση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

http://dhmotikhkaramouza.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα