Κ. ΜΟΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ : « Ήθελα να δώσω δύο χαστούκια στον καθέναν που έφερε τη χώρα μου σ΄ αυτή την κατάντια

Η Κ. ΜΟΝΑ, ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΈΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΌΤΙ ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ.

Η κυρία Μόνα Παπαδακου αφοσιωμένη συνεργάτιδα του κ.Παπακωνσταντίνου,η οποία δήλωνε ότι θα ήθελε να χαστουκίσει αυτους που εκαναν κακό στην Ελλάδα και παραθέτω το παρακάτω κείμενο από το
'βημα':

Η ίδια, όπως λέει, παρ΄ ότι οι γονείς της δεν εκφράστηκαν ποτέ υπέρ του ΠαΣοΚ,«ήμουν μια ζωή ΠαΣοΚ και....
προτού γνωρίσω τον κ. Παπακωνσταντίνου».
Αυτή η συμμετοχή της στην υποστηρικτική επιστημονική ομάδα του υπουργείου Οικονομικών, δίπλα στον υπουργό, έκαναν τελικά τους γονείς της, παρ΄ ότι«κουτσουρεύτηκε» η σύνταξή τους, να συμπαθήσουν τώρα το ΠαΣοΚ. Και αυτό επειδή«αγαπούν πολύ τον κ. Παπακωνσταντίνου»...Αντιθέτως, εμφανίζεται ότι έχει κάνει τη δουλειά της, δεν νιώθει ενοχές αλλά οργή. Μεγάλη οργή. Και την εξωτερικεύει:
«Ηθελα να δώσω δύο χαστούκια στον καθέναν που έφερε τη χώρα μου σ΄ αυτή την κατάντια. Αυτό θέλω να κάνω» ακούστηκε πολλές φορές να λέει.
Ποια είναι η άποψη της κ.Μόνας για τον πιο αποτυχημένο υπουργό της κυβέρνησης που κυνηγησε και εξαθλιωσε τον Ελληνα πολίτη και τον απείλησε να τον κλείσει φυλακή ακομα και για 1ευρώ?τι έχει να πει η κ.Μονα στον υπουργό με το αυθαίρετο και την αδηλωτη πισινα,μήπως θα ήθελε να τον χαστουκίσει?

ΑναγνώστηςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα