Η πολιτική αγυρτεία τελικά βρίσκει εύκολα υποστηρικτές…………………….

Διάβασα ένα σχόλιο στην εφημερίδα ώρα της Φωκίδος με τίτλο «Καρατζαφέρης ο πλουσιότερος πολίτικος αρχηγός και στον αντίποδα η Παπαρρήγα με 700 ευρώ καταθέσεις.» θεώρησα ότι πρέπει να σχολιαστεί.

Εκ των προτέρων θα ήθελα να τον ρωτήσω το σχολιαστή αν απευθύνετε σε χαχόλους; Τα πιστεύει ο.....
ίδιος αυτά που γράφει;

Συμπληρώνω λοιπόν αυτά που ξέχασε.
.
Η φτωχούλα Παπαρήγα
•που στέλνει το σπλάχνο της σε κολέγιο της Αμερικής (για φτωχούς),
•που το κόμμα της έχει καταντήσει της κτηματομεσιτικό
γραφείο με πάνω από 800 ακίνητα, (που ανήκουν στο κόμμα, όχι στο λαό) που δεν είδα να τα διαθέτουν στο λαό, δεν είδα να τα εκμεταλλεύονται προς όφελος του λαού,
•που δεν δέχεται έλεγχο στα οικονομικά τους κόμματος της για να μάθουμε επιτέλους που πάνε τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Αυτή η φτωχούλα με τα 700 ευρώ καταθέσεις ψεύδεται για μια ακόμα φορά, ποιος ξέρει σε ποιες τράπεζες του εξωτερικού έχει εξαφανίσει τα λεφτά που πήρε απ τον ιδρώτα του ελληνικού λαού.

Γιατί δεν αποποιήθηκε το κρατικό αυτοκίνητο πού πληρώνει ο Ελληνικός λαός με τον ιδρώτα του, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ; Πόσα χρήματα από τις επιδοτήσεις που πήρε το κόμμα του λαού της φτωχούλας Παπαρήγα επέστρεψε στον Ελληνικό λαό;
•Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αντί να τα μασήσει στην υγεία των κορόιδων όπως κάνει το κόμμα της φτωχούλας Παπαρήγα επί τριάντα χρόνια τώρα, επέστρεψε 1 εκατομμύριο στο λαό, καταθέτοντας το στο ταμείο της φτώχειας. Κι ας πήρε για πρώτη φορά κρατική επιχορήγηση πριν 6 χρόνια.
•Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ιδία δαπάνη έστησε ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Λιτόχωρο Πιερίας κάτι που έπρεπε να κάνει το Ελληνικό κράτος ……
•Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αγόρασε ιδία δαπάνη και χορήγησε αλεξίσφαιρα γιλέκα στην ομάδα ΔΙΑΣ
Θα θέλαμε να μας παρουσιάσει και η φτωχούλα Παπαρήγα μερικές παρόμοιες περιπτώσεις όχι από δικά της λεφτά αλλά από τις κρατικές επιδοτήσεις επί 30 χρόνια του κόμματος του λαού, τι επέστρεψε, πότε και που;

Αναρωτιέμαι μέχρι ποτέ οι Έλληνες θα πιστεύουμε την ψευτιά, μέχρι πότε θα πιστεύουμε τους πολιτικούς αγύρτες.Κάποιοι τελικά είναι τσακωμένοι με την ειλικρινά και τους ειλικρινείς ανθρώπους και προσπαθούν να πείσουν και τους άλλους περί της ειλικρίνειας των υποκριτών.

Αγαπητέ συντάκτη – συντάκτρια αυτό που έχει σημασία δεν είναι το εσχες αλλά το πόθεν το ποτέ και το πώς και σ αυτά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είναι ειλικρινέστατος στα στοιχεία που έδωσε, ποτέ δεν αρνήθηκε να γίνει έλεγχος στα οικονομικά του ιδίου και του κόμματος. Η Φτωχούλα Παπαρήγα το αρνείται πεισματικά, γιατί άραγε, τι έχει να κρύψει; Όπως λέει ο λαός «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» (εκτός αν δεν είναι και τόσο καθαρός).
.
Πρέπει επιτέλους να σταματήσει το ψέμα η υποκρισία και ο λαϊκισμός.

Ας δούμε πρώτα τους ανεπάγγελτους. Αυτούς που είναι πολιτικοί αρχηγοί χωρίς κανένα ένσημο και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα έσοδά τους. Κι ας αφήσουμε τα χαζά σχόλια για τους λογικούς.
melo
Keywords
Τυχαία Θέματα