Η Φαυλοκρατία, οι Ξένοι και Εμείς

Απόστολος Λ. Πιερρής

Το Καθεστώς Κατοχής στη χώρα βυθίζεται στα απόβλητα της Ιστορίας.
Η ριζική διάσταση Καθεστώτος και Κοινωνίας στην Ελλάδα ήταν δεδομένη. Το «Σύστημα» της Φαυλοκρατίας και οι δημιουργοί έχουμε μονίμως αντιδιαμετρικά συμφέροντα. Το καινούριο είναι ότι η βαθύτατη διαχρονική κρίση της Νέας Ελλάδας, η συμφορά του ΝεοΕλληνικού Κράτους, ξέσπασε σε....
αποκορύφωση σαν τσουνάμι ακριβώς τότε και εκεί που η Ηγετική Αναξιοκρατία
πίστευε ότι είχε επιτύχει τους στόχους της. Σαν αρχαία τραγωδία, δόξα τω Θεώ! Εκεί που ήσαν σίγουροι ότι μας είχαν δέσει για καλά με τα ευρωπαϊστικά ‘μαλακά’, τους ήλθε κατακέφαλα.
Το πραγματικό πρόβλημα που έχουμε σαν Κοινωνία των Δημιουργών δεν είναι πώς να σώσουμε τη «Νέα Ελλάδα». Αντιθέτως θέλουμε να την ξεμαγαρίσουμε. Το πραγματικό πρόβλημα είναι πώς θα χρησιμοποιήσουμε την τερματική κρίση για να ξεπατώσουμε το άχρηστο Καθεστώς με τις λιγότερες όμως δυνατές παράπλευρες ζημιές στην Κοινωνία. Για να μπορέσουμε επιτέλους να στήσουμε εξαρχής το κατάλληλο ελληνικό πλαίσιο δημιουργίας. Ο στόχος μας δεν είναι να αποφύγουμε την καταστροφή, η οποία άλλωστε έχει κατ’ ουσίαν συντελεστεί – απλώς ξετυλίγεται τώρα το δράμα στις συνέπειές του. Ο στόχος μας είναι να μετατρέψουμε τον όλεθρο σε δημιουργική καταστροφή. Και δημιουργική καταστροφή είναι η καταστροφή του Καθεστώτος Συστήματος και μια τελείως Νέα Ελληνική Αρχή.

Ας είναι ευλογημένη η κρίση. Το Καθεστώς αναγκάστηκε να δείξει τον πραγματικό χαρακτήρα του. Το βασικό: είναι φαυλοκρατικό. Είναι ανίκανο να χειριστεί τη γαλήνη, όχι τη θύελλα! Σε πρώτη συνέπεια, λόγω ανικανότητας είναι διεφθαρμένο – η εντιμότητα είναι θέμα ικανότητας! Ο δημιουργός δεν θέλει προστασία, απαιτεί μόνο και μόνο ένα σωστό, ουδέτερο, κοινό πλαίσιο ανταγωνισμού. Η αριστεία θέλει και προϋποθέτει ελευθερία, απεχθάνεται την «πελατεία» και το σιχαμερο αλισβερίσι της διαπλοκής. Σε δεύτερη συνέπεια, λόγω ανικανότητας και διαφθοράς, το Καθεστώς είναι εθελόδουλο. Το λένε μόνοι τους οι πρόστυχοι: θέλουν κοινή ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση, κοινή εξωτερική πολιτική, κοινό στρατό αν ήταν δυνατόν, δηλαδή απεμπόληση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας. Σε τρίτη συνέπεια, λόγω ανικανότητας, διαφθοράς και εθελοδουλείας, το Καθεστώς είναι Καθεστώς Εθνικής Μειοδοσίας. Τα δίνει όλα για να συνεχίσει να υπάρχει και να μας καταδυναστεύει.

Η ΝεοΕλληνική Φαυλοκρατία είναι ανίκανη, διεφθαρμένη, εθελόδουλη, μειοδοτική. Αυτή είναι η Ηγετική Αναξιοκρατία του Καθεστώτος, που έγινε πάλι τώρα (κατά τη συνήθειά του) Καθεστώς Κατοχής στη χώρα, δείχνοντας το αληθινό πρόσωπό του.

Αυτά ήσαν γνωστά στους δημιουργούς και το αλάνθαστο ένστικτο των μεγάλων αριθμών τα είχε νιώσει και δρούσε ανάλογα. Η παρούσα μεγακρίση έκανε ώστε το ένστικτο της κοινωνίας να γίνει βεβαία συνείδηση. Αλλά υπάρχει μια ακόμη πολύ σημαντική, και συμπληρωματική, εξέλιξη στην τρέχουσα συγκυρία, μια εξέλιξη αποφασιστικής σημασίας. Η πάσα αλήθεια για το Καθεστώς της χώρας έχει γίνει
Keywords
Τυχαία Θέματα