Η Digea στα Ακαρνανικά!

Από σήμερα το ψηφιακό σήμα της Digea θα ξεκινήσει να εκπέμπετε στη Δυτική Ελλάδα. Η εκπομπή των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας Alpha, Alter, Ant1, Μακεδονία TV, Mega, Σκαϊ και STAR
θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά».

Το αναλογικό σήμα θα διακοπεί από το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08. Για το λόγο αυτό, όσοι λαμβάνετε τηλεοπτικό σήμα από το....
κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά», θα χρειαστεί να διαθέτετε τηλεόραση ή εξωτερικό αποκωδικοποιητή τεχνολογίας DVB-T MPEG4 ή H.264 και να συντονίσετε το δέκτη σας στους διαύλους 31 UHF (554 MHz) ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και 37 UHF (602 MHz) MEGA, ΣΚΑΪ, STAR.

Για την καλύτερη ενημέρωσή του τηλεοπτικού κοινού μέσα από τις αναλογικές συχνότητες, αναμεταδίδεται (ανά τακτά χρονικά διαστήματα) το ενημερωτικό κυλιόμενο μήνυμα (crawl): «Προσοχή! Το συγκεκριμένο κανάλι στις 9 Δεκεμβρίου 2011 θα σταματήσει να εκπέμπει αναλογικά από το κέντρο εκπομπής «Ακαρνανικά». Για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το αγαπημένο σας κανάλι θα χρειαστεί να διαθέτετε τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή MPEG4 και να συντονιστείτε στη συχνότητα ΧΧΧ (εκπομπή από Ακαρνανικά). Πληροφορίες στο www.digea.gr».

Οι τηλεθεατές που επηρεάζονται από τη μετάβαση, θα πληροφορούνται για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν μέσω του κυλιόμενου ενημερωτικού μηνύματος που θα προβάλλεται στις οθόνες τους.

http://www.blogtv.gr/
Keywords
Αναζητήσεις
wwww videos digea xxxx
Τυχαία Θέματα