Γ.ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ Γ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Η... ΤΗΛΕΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ

● Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες μέρες , με το χαστούκι που έριξε ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, στην υποψήφια βουλευτίνα του ΚΚΕ , Λιάνα Κανέλλη, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1. Αν αυτός ο ντόρος, γινόταν και για τα προβλήματα του ελληνικού λαού, σήμερα δεν θα υπήρχαν πεινασμένοι, ξεχασμένοι, εγκαταλελειμμένοι και άνεργοι, στη.....
σημερινή κοινωνία.

● Πολύ αρνητικά σχολιάστηκε το στιγμιότυπο, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης, έπιανε το πρόσωπο της κ. Κανέλλη και έλεγε , να εδώ, εδώ την χτύπησε , πονάς Λιάνα μου, πονάς, και έδειχνε το σημείο του προσώπου , που κατά τον παρουσιαστή, μαύρισε από το κτύπημα. Όλοι είπαν με μια φωνή, φτάνει πια αυτή η υποκρισία και αλαζονεία ορισμένων στα ΜΜΕ. Άμα θέλει, είπαν ορισμένοι, ο κ. Παπαδάκης να κάνει τηλεθέαση, μπορεί να κάνει και στριπτ τιζ ο ίδιος. Λέτε να γίνει κι αυτό ; Αλλά και η κ. τηλεκομμουνίστρια φιγουράριζε λες και ήταν εξώφυλλο της Vogue.

● Τελικά , τα ιντερνετικά κανάλια , τα λεγόμενα Web TV, έχουν μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο, από τα συμβατικά. Αυτό διαπιστώνεται καθημερινά, όταν με άλλους υποψήφιους κομμάτων, οργανώνονται ντιμπέιτ , στα γραφεία των ιντερνετικών καναλιών. Περισσότερη τηλεθέαση έχουν αυτά, παρά τα άλλα τα λεγόμενα μεγάλα και μικρά.

● Με τόλμη και θάρρος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , Βαγγέλης Βενιζέλος, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο MEGA , είπε μεταξύ άλλων, ότι το βράδυ των εκλογών θα ανακοινώσει την νέα δομή του Kόμματος, τις νέες προοπτικές, τη νέα στρατηγική, και πολλά άλλα. Όλοι οι ιδεολόγοι και όχι τα λαμόγια και οι διαπλεκόμενοι του ΠΑΣΟΚ , το δέχτηκαν με ανακούφιση και με ευχαρίστηση. Μάλιστα, οι ιδεολόγοι και αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ, είπαν μπράβο στον κ. Βενιζέλο, όταν είπε ότι μετά τις εκλογές , θα καθαρίσει το κόμμα από τα βαρίδια, τους καιροσκόπους και τους επιζήμιους. Εάν πρόεδρε, είπαν, το κάνεις αυτό, το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει κόμμα εξουσίας.

● Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι , θα σταματήσει την κατρακύλα στους μισθούς και συντάξεις των ελλήνων πολιτών, θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της Υγείας, της Παιδείας, της Αγροτιάς, της Ανάπτυξης, της καταστολής της Ανεργίας και σε πολλούς άλλους τομείς. Έτσι θα χτυπηθεί και το δίπολο, που προσπαθούν κάποιοι να κάνουν, μεταξύ Ν.Δ. και Συνασπισμού. Αλλά οι συνασπιστές δεν... τσιμπάνε.

● Και μιας και μιλάμε και για τον τομέα της Υγείας, κανένας εισαγγελέας δεν βρέθηκε να συλλάβει τον υπουργό Υγείας , ο οποίος επί Ν.Δ. έκανε εισαγωγή 14 εκατ. εμβόλια, για να πάρει την μίζα, και να κάνει βίλες και παλάτια ; Είναι ντροπή, λέει ο ελληνικός λαός, ο κόσμος να πεινάει και άλλοι να κάνουν βίλες από μίζες, σε βάρος του λαού. Και είναι ντροπή , να ακούνε την προϊσταμένη του υπουργείου Υγείας να λέει, με οργή και αγανάκτηση, ότι από τις 14 εκ. εμβόλια, ούτε τις 500 χιλ. δεν χρησιμοποιήσαμε. Τα υπόλοιπα, δυστυχώς, έληξαν και τα πετάξαμε. Κρίμα για τον τόπο, κρίμα για τον λαό.

● Άραγε, τι να κάνει , ρε παιδιά, ο κ. πλ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ, ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ Γ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΤΗΛΕΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ,g kanellakis, ypokritis g papadakis, tilekoummounistria