Γιωργακη....εχω κατι να σου δωσω

Ειναι καιρος που το σκεφτομαι,πρεπει και εγω να συμβαλλω σε αυτη την"δημοκρατια"που ζω,τι ετσι τσαμπα θα περασω απο εδω,δεν θα προσφερω τιποτα απο μεριας μου στον αγωνα του Γιωργακη για να μας σωσει?

Θα με ρωτησετε τωρα τι εχει δωσει εκεινος,ολο παιρνει,ε τρωει σουσι στο Λονδινο αυτο σημαινει οτι
κανει οικονομια για το καλο της χωρας.
Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε?
Εβαλε ο Βενιζελος εκτακτο φορο 5% σε....
Βουλευτες και υψηλομισθους γραμματεις,εκτακτο δεν το βρισκετε σαν μετρο?
Δηλαδη παιρνει τα παντα απο τον λαο και τα ψιχουλα απο εκεινους,γιατι δεν μειωνετε την βουλευτικη αποζημιωση στο ενα τριτο?
Εκει θα καταλαβουμε οτι νοιαζεστε για τον τοπο,οχι να καλοτρωτε εσεις και να ψηφιζετε τον καταποντισμο μας και απο πανω.

Αλλο ηταν το θεμα μου αλλα να...ξεχνιεμαι,Γιωργακη ελα κοντα,ξερεις οτι δεν εχω εκτιμησει καθολου οτι εχεις κανει απο την μερα που κατελαβες την εξουσια,μην νευριαζεις με την λεξη,παντως με καλη προθεση δεν την πηρες,και εχεις χασει την εντολη του λαου αλλα το παιζεις κινεζος διοτι αν κανεις οτι καταλαβαινεις θα επρεπε να παρεις την Μαργαριτα και να πας στο Μασατσουσετς η οπου αλλου μπορεις να πας.

Θελω να σου δωσω κατι Γιωργακη,οχι μην κοιτας την τσεπη μου,δεν μου αφησες και τιποτα μεσα,ανεργος ειμαι ετσι οικονομικη ενιχσχυση δεν εχω να σου δωσω,χαμενη θα παει ετσι κι'αλλοιως.
Ειναι κατι που περιμενα να παρω οταν ημουν μικρος,ειχα επενδυσει πολλα σε αυτο.

Οταν το πηρα αυτο που θα σου δωσω ημουν γυρω στα δεκαοκτω,δεν το χρησιμοποιησα αμεσως,ηθελα να παρω μυρωδια,να δω την πρωτη τετραετια τι θα κανετε,ηταν το 81 θυμαμαι.

Απο τοτε το εκρυψα Γιωργακη,δεν σκεφτηκα να το χρησιμοποιησω ποτε,οπαδος δεν ημουν και μονο οπαδους θελατε,γλυφτης δεν υπηρξα και αυτοι σας αρεσαν,καποια μερα καθαριζοντας τα πραγματα μου το ξαναβρηκα,ηταν τοτε που ελεγες"λεφτα υπαρχουν"δεν σκεφτηκα να το χρησιμοποιησω για αυτο τον λογο,αλλα για τον εργασιακο μεσαιωνα που ελεγες....αν θυμασαι.

Και παλι κατι με κρατησε,ειπα στον εαυτο μου...κατσε να δεις πρωτα ρε μαλακα,να δεις και μετα αποφασιζεις.

Δεν περιμενα πολυ Γιωργακη,το ειδα και απο την μια χαρηκα γιατι δεν το χρησιμοποιησα αλλα απο την αλλη επαθα καταθλιψη γιατι καταλαβα οτι αυτο που στα δεκαοκτω μου περιμενα δεν ηρθε ποτε και ας τσακωνεστε εσεις στο κοινοβουλιο για την ημερομηνια που ηρθε.

Παρτο Γιωργακη,μαζι με τους φορους,με τα μετρα,με την αδιαφορια σου για την χωρα.

Ειναι το εκλογικο μου βιβλιαριο,αχρησιμοποιητο Γιωργακη,πουλα το...κατι θα βγαλεις.

http://harrytsopanos.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα