Γερμανικά για ενήλικες στην Ευρωδιάσταση, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Τα Γερμανικά υπήρξαν ανέκαθεν μία από τις πιο σημαντικές και διαδεδομένες Ευρωπαϊκές γλώσσες. Επιπλέον, η προοπτική εργασίας στη Γερμανία αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική προοπτική για πολλούς Έλληνες.

Η Γερμανική γλώσσα έχει αρκετά κοινά σημεία με την Ελληνική και η εκμάθησή της δεν είναι δύσκολη, όπως ίσως νομίζουν κάποιοι. Επιπλέον, πολλοί ενήλικοι έχουν διδαχθεί Γερμανικά στο σχολείο. Άρα, η Γερμανική γλώσσα δεν τους είναι εντελώς άγνωστη και μπορούν να μάθουν Γερμανικά πιο εύκολα και.....
πιο γρήγορα.

Τα εξειδικευμένα
κέντρα εκμάθησης Γερμανικών για ενήλικες «Ευρωδιάσταση» προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Γερμανικά ή να τα τελειοποιήσει, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Στην Ευρωδιάσταση μπορείτε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το 1ο αναγνωρισμένο πτυχίο της Γερμανικής γλώσσας (Zertifikat B1) μόλις σε 7-8 μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, με γραπτή εγγύηση σπουδών. Ακόμα και αν δεν έχετε σταθερό ωράριο, η Ευρωδιάσταση σας δίνει τη δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων. Τα τμήματα προετοιμασίας Zertifikat B1 στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι, ο σπουδαστής μπορεί να επιλέγει για κάθε μάθημα το ωράριο που τον εξυπηρετεί καλύτερα.
Μπορείτε επίσης να προετοιμαστείτε για το δίπλωμα Zertifikat B2 (αντίστοιχο του Lower των Αγγλικών), διαθέτοντας 8 μήνες επιπλέον.
Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση στο πρόγραμμα Γερμανικών της επιλογής σας μέχρι 25 Αυγούστου, κερδίζετε:

1) έκπτωση 15% και

2) υποτροφία για δωρεάν παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά ή Γαλλικά, με καταβολή μόνον εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών).

Αν είστε δύο, πραγματοποιώντας την εγγραφή σας μέχρι 25 Αυγούστου ο δεύτερος σπουδαστής φοιτά ΔΩΡΕΑΝ (πληρώνοντας μόνο εγγραφή)! Η προσφορά αυτή ισχύει για εφάπαξ εξόφληση των διδάκτρων με την εγγραφή και δεν συνδυάζεται με έκπτωση.

Περισσότερες πληροφορίες για «Γερμανικά για ενήλικες – ταχύρυθμα τμήματα Γερμανικών για ενήλικες – προετοιμασία Zertifikat - Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα