ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ: ΕΥΕΛΙΚΤΑ, ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.

Καθώς οι ξένες γλώσσες γίνονται όλο και πιο απαραίτητες στην αγορά εργασίας, όλο και περισσότεροι ενήλικες σπεύδουν να μάθουν μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες. Η σωστή επιλογή μίας σχολής εξειδικευμένης στους ενήλικες αποτελεί αναμφίβολα βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του εγχειρήματος.
Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης ξένων γλωσσών για ενήλικες «Ευρωδιάσταση» παρέχουν ταχύρυθμα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών προσαρμοσμένα στις ....
ανάγκες των ενήλικων σπουδαστών, με ευέλικτα ωράρια και δυνατότητα έναρξης μαθημάτων όλο το χρόνο.
Νέα τμήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες αρχίζουν
στην Ευρωδιάσταση όλο το χρόνο. Για παράδειγμα, εάν κάποιος σπουδαστής δεν εξυπηρετείται να αρχίσει μαθήματα το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, τους συνηθισμένους δηλαδή μήνες που αρχίζουν τα μαθήματα στα περισσότερα φροντιστήρια, μπορεί να ξεκινήσει μαθήματα το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων ολοκληρώνεται στο 1/2, στο 1/3

ή ακόμα και στο 1/4 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.
Όλα τα προγράμματα που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση σπουδών (σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις συνεπούς σπουδαστή, η προετοιμασία επαναλαμβάνεται δωρεάν, με καταβολή μόνο επανεγγραφής) και γραπτή εγγύηση τήρησης χρονοδιαγράμματος.
Σε ό,τι αφορά το κόστος, όλα τα προγράμματα προσφέρονται σε πολύ προσιτές τιμές, ενώ υπάρχουν και προσφορές που μπορεί να αξιοποιήσει κάθε ενδιαφερόμενος, επιτυγχάνοντας ακόμα χαμηλότερο κόστος. Επίσης, υπάρχουν ειδικά πακέτα προσφορών για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών, ενώ ειδικές τιμές ισχύουν για τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών και τους άνεργους.

Ειδικά για τα τμήματα έναρξης Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2012 υπάρχουν πολύ καλές προσφορές, καθώς όλα τα προγράμματα προσφέρονται με έκπτωση που αρχίζει από 20% και φτάνει έως και 50%. Επιπλέον, με την εγγραφή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα διάρκειας άνω των 8 μηνών, η δεύτερη ξένη γλώσσα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ (με δικαίωμα αξιοποίησης εντός 6 ετών και καταβολή μόνο δικαιώματος εγγραφής).
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση:

Αθήνα (1): Χαλκοκονδύλη 9, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 38.44.888

Αθήνα (2): Χαλκοκονδύλη 5, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 330.111.0

Αιγάλεω: Ιερά Οδός 197, metro Αιγάλεω, τηλ. 210 59.01.888

Αγία Παρασκευή: Μεσογείων 427, τηλ. 210 6000.170

Χολαργός: Σαρανταπόρου 14, metro Εθνική Άμυνα, τηλ. 210 65.10.100
ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ – ΓΑΛΛΙΚΩΝ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ – ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ – ΙΤΑΛΙΚΩΝ

ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ LOWER – PROFICIENCY – DELF – DALF – ZERTIFIKAT – INTERMEDIO – SUPERIOR – DIP
Keywords
Τυχαία Θέματα