Φοβούνται τα χειρότερα στη ΝΔ

Προβληματισμένος και ανήσυχος είναι ο Σαμαράς μετά τις χθεσινές εξαγγελίες των Παπανδρέου και Βενιζέλου για το πρόσθετο χαράτσι των 2,5 δις ευρώ. Πληροφορίες του kentrinews αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, επεσήμανε στους συνομιλητές του ότι ο νέος φόρος στα ακίνητα ενδεχομένως να αποτελέσει
το κύκνειο άσμα της Οικονομίας… καθώς οδηγεί ευθέως σε .....
περαιτέρω βάθεμα την ύφεση και πολύ πιθανόν το Έλλειμμα να κλείσει πάνω από το 11% στο τέλος του έτους. Γι΄ αυτό η κυβέρνηση σπεύδει να ψηφίσει τον Προϋπολογισμό στα τέλη Οκτωβρίου , ώστε να μην αποτυπωθούν τα δραματικά στοιχεία αλλά να εγγραφούν τα προβλεπόμενα τα οποία λίγο αργότερα αναγκαστικά θα αναθεωρηθούν.

Συσκέψεις επί συσκέψεων έχει από χθες ο Σαμαράς στη Συγγρού όχι τόσο για τα όσα θα εξαγγείλει το Σάββατο στη ΔΕΘ , αφού το πρόγραμμα έχει καταρτιστεί ήδη , όσο για το τι ενδέχεται να συμβεί τις επόμενες ώρες με τη διαφαινόμενη χρεοκοπία.

Παράγοντες της ευρωπαϊκής χρηματαγοράς (τραπεζίτες , ευρωπαίοι αξιωματούχοι κτλ) με τους οποίους από χθες μιλά ο πρόεδρος της ΝΔ, εκτιμούν με βεβαιότητα ότι κάτι πολύ χειρότερο θα συμβεί μέχρι να ανέβει το Σάββατο στην ΔΕΘ.

Τα όσα φτάνουν στ΄ αυτιά του Σαμαρά από όλο τον κόσμο αυτές τις ώρες προκαλούν πραγματικά πολύ μεγάλο εκνευρισμό. Σε τέτοια φάση δεν έχει περιέλθει ποτέ η Ελλάδα κι ως εκ τούτου απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια για να παραμείνει κανείς ψύχραιμος.

http://www.kentrinews.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα