Εύρεση εργασίας στο εξωτερικό: μάθετε την ξένη γλώσσα της χώρας-προορισμού με ταχύρυθμα μαθήματα.

Η προοπτική εργασίας στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα ελκυστική για πολλούς Έλληνες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Η εργασία στη Γερμανία, στην Αυστραλία, στο Βέλγιο και σε πολλές άλλες Ευρωπαϊκές ή μη χώρες είναι κάτι που ενδιαφέρει πολλούς από εμάς.
Βέβαια, μία από τις βασικές προϋποθέσεις για να.....
πραγματοποιήσει κανείς το «άλμα» είναι η ικανοποιητική γνώση της γλώσσας της χώρας-προορισμού.
Τα εξειδικευμένα Κέντρα Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να μάθει βασικά Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά ή Ισπανικά σε 6 έως 10
μόνο μήνες, με ταχύρυθμα μαθήματα. Πέρα από όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στο εξωτερικό, τα προγράμματα αυτά ενδείκνυνται και για τους εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα.

Τα μαθήματα προσφέρονται με ένα ιδιαίτερα προσιτό κόστος, ενώ υπάρχουν συχνά και προσφορές που μπορεί να εκμεταλλευθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Περισσότερες πληροφορίες για «ταχύρυθμα / εντατικά μαθήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες, βασικό πρόγραμμα Αγγλικών – Γαλλικών – Γερμανικών – Ιταλικών – Ισπανικών για ενήλικες, προσφορές για εκμάθηση ξένων γλωσσών», μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr.

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0,

210-590.11.22, 210-6000.170 για μία αναλυτική ενημέρωση. Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα