Έσπασαν μηχανές της ΔΙΑΣ έξω από την ΑΣΟEΕ αναρχικοί και λαθρομεταν​άστες

Ανθεί το παραεμπόριο και οργιάζει η εγκληματική δράση αντιεξουσιαστών και αλλοδαπών στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Μούγκα από τους κυβερνητικούς υπερπατριώτες της σφαλιάρας. Έτσι καταργήθηκε το άσυλο “εθνικοφιλελεύθεροι” του Λά.Ο.Σ.;

Ομάδα 30 κρανοφόρων, συνεπικουρούμενη από αφρικανούς, επιτέθηκε ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ σε μεικτό κλιμάκιο που......
διενεργούσε ελέγχους για το παραεμπόριο. Αυτή τη φορά στο εν λόγω κλιμάκιο συμμετείχαν και αστυνομικοί
της ομάδας ΔΙΑΣ, που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε για την αντιμετώπιση της βαριάς εγκληματικότητας (και όχι για αναρχικούς και λοιπά παραπληγικά στοιχεία).

Παρ’ όλα αυτά η αστυνομία τήρησε και πάλι “παθητική στάση” – ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΩΝ…- και γελοιοποιήθηκε για πολλοστή φορά, όπως είχε γίνει και στις 7 Δεκεμβρίου, όταν Σομαλοί με καφάσια κυνηγήσουν μία διμοιρία της ΥΜΕΤ. Σήμερα δεν κυνήγησαν μόνο την ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά προκάλεσαν και φθορές στις μηχανές των αστυνομικών-τουριστών. Έπειτα από την εγκληματική τους ενέργεια, αναρχικοί και αφρικανοί, επέστρεψαν στη θαλπωρή του ασύλου, απ’ όπου αποχώρησαν σαν κύριοι λίγο αργότερα, αφού απολύτως κανένας δε διέταξε τη σύλληψή τους.

Σε αυτό το χάλι έχει οδηγήσει την κοινωνία μας η συγκυβέρνηση του μνημονίου. Πάντως όσες κυβερνήσεις κι αν αλλάξουν, ακόμα κι αν σε αυτές μετέχουν… υπερ-πατριώτες και… “εθνικισταράδες”, η ατιμωρησία των αναρχο-αριστερών και το άσυλο παραμένουν σταθερές αξίες.

xagr.net
Keywords
Τυχαία Θέματα