ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ;

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η ενότητα ενός πατριωτικού μετώπου που θα αποτελέσει την απάντηση στα προβλήματα της χώρας και ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσει την περίοδο αναγέννησης της Ελλάδας, είναι το ζητούμενο στις δεκάδες συσπειρώσεις του ευρύτερου πατριωτικού χώρου. Όμως παρ΄όλο που πολλές ομάδες φιλοδοξούν να.....
ενώσουν όλους τους άλλους και παρ΄ότι γίνονται πολλές συγκεντρώσεις και ομιλίες και διαβουλεύσεις, καμμιά τέτοια πρωτοβουλία δεν φαίνεται να καρποφορεί.
Γιατί γίνεται πλέον φανερό πως η ενότητα θα προκύψει από τις κοινές δράσεις, όλων των αυτοοργανομένων ομάδων σε όλους τους στόχους δηλαδή με την αλληλοσυμμετοχή.

Είναι δηλαδή επιβεβλημένο, όταν κατεβαίνει π.χ. σε συγκέντρωση και πορεία η ΠΡ.Α.Ο.Σ. ενσντίον της κάρτας του πολίτη να πλαισιώνεται από όλες τις άλλες ομάδες και κινήματα, αλλά και να πλαισιώνει και εκείνη με τη σειρά της εξορμήσεις άλλων κινημάτων. Όσο κι αν υπάρχει μεταξύ μας καχυποψία,
οι όποιες αντιρρήσεις και ενδοιασμοί θα αρθούν μόνο
στο κοινό πεδίο δράσης!!!


ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΑΡΧΗΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΞΩ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΑΠΛΩΣ ΛΕΝΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΡΑΣΗ ΜΗΔΕΝ!!!


ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΟΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



http://oimos-athina.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα