Είτε η Ελλάδα πρέπει να φύγει απο την Ευρωζώνη είτε οι άνθρωποι των αγορών από την Ελλάδα.

Η δεύτερη λύση είναι και η μόνη λύση για να σωθεί σε πρώτη φάση το Ευρώ και η Ευρωζώνη από τη κατάρρευση.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Οι άνθρωποι των αγορών πρέπει να φύγουν απο την Ελλάδα, ώστε να μην εκπληρωθούν οι επιθυμίες αυτών που τους έφεραν στην εξουσία με στόχο την απεμπώληση του....
φυσικού πλούτου και των παραγωγικών πηγών της χώρας σε χαμηλές τιμές.

Είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει το ντόμινο, που έχει ξεκινήσει στις οικονομίες της Ευρωζώνης! Σε άλλη περίπτωση, θα υπάρξει κατάρρευση του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.

Η αποβιομηχάνιση και ο εξανδραποδισμός του Σέρβικου πληθυσμού, που συνέβη με βάρβαρο τρόπο στη πρώην Γιουγκοσλαβία, χάριν των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Κοσσόβου και της διαδοχής ατη νέα τάξη πραγμάτων, εξελίχτηκε και εξελίσσεται κατ’ αναλογίαν, σταδιακά και με αφανή τρόπο στην Ελλάδα.

Ο εξανδραποδισμός του Ελληνικού πληθυσμού γίνεται

1. με τη συνεχή και διαδοχική καταστροφή κάθε υγιούς παραγωγικού κομματιού της οικονομίας της χώρας π.χ. κλείσιμο βιομηχανιών, μείωση βιομηχανιών κορμού, προαγωγή και υπεράσπιση της αντιέρευνας στα ΑΕΙ, ελάττωση της αγροτικής παραγωγής κλπ, που οδηγεί τις τοπικές κοινωνίες σε αφανισμό και τους Ελληνες σε μετανάστευση.

2. με τη διαφαινόμενη ήδη αναγκαστική αλλαγή του συνταγματικού χάρτη της χώρας, λόγω στοχευμένης εισόδου τεράστιου και εισέτι μη καταγεγραμμένου παράνομου αριθμού μεταναστών. Πρόκειται κυρίως για φανατικούς μουσουλμάνους, που δεν έχουν ενδαφέρον να απορροφηθούν στην Ελληνική κοινωνία (όπως έγινε και στη Γερμανία) αλλά να την απορροφήσουν δημιουργώντας μειονότητες με μελλοντικές αποσχιστικές διαθέσεις.

3. με τη προαγωγή απο το σαθρό πολιτικό σύστημα σε θέσεις-κλειδιά της κοινωνίας πολιτών με παρεξηγημένα γούστα, με ανθελληνικό μίσος και ξένα ενδιαφέροντα, πολιτών που μπερδεύουν τη ελευθερία με τη φυσική τους ανάγκη, πολιτών που εννοούν αυτόματα κάθε νέα ιδέα εκ προοιμίου σωστή, πολιτων μειωμένης αξίας και ηθικής κοκ.

Και στο Αζερμπαιτζάν και στην Αργεντική και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου η ίδια ιστορία προηγήθηκε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να επιβεβαιώσει τον κανόνα…

Το πρόβλημα όμως είναι ότι πλέον,

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ!

Αυτό είναι ένας ισχυρός αντισταθμιστικός παράγοντας που μπορεί να αντιστρέψει τη πορεία των σχεδίων των κέντρων αποφάσεων στην Ελλάδα.

Η φωτιά που έχει ανάψει δεν θα σβύσει, όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα. Οι αγορές οδηγήθηκαν σε λάθη πέφτοντας στις παγίδες, που έστησαν για να μη χάσουν τα λεφτά τους.

Πολύ τραγικό. Η αλλαζονεία τους θα πληρωθεί τουλάχιστον κατά το ίσον.Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα