Δημόσιο ΚΤΕΟ Ν.Δράμας - Φωλιά αληταράδων ! ! !

Πάνω απο 10 χρόνια οι δημόσιοι του κρατικού ΚΤΕΟ του Νομού Δράμας έχουν στήσει μια καλα οργανωμένη παράνωμη γιάφκα με έδρα το δημόσιο ΚΤΕΟ του Νομού Δράμας που εδρεύει στο Μυλοπόταμο Δράμας.
Είναι κοινό μυστικό όλων των πολιτών της Δράμας,εδώ και δεκαετία ότι για να περνας άνετα ΄ΚΤΕΟ το επαγγελματικό σου πρεπει να αγοράζεις λάδια,γράσα,κ.τ.λ. απο τους δημόσιους υπαλλήλους του ΚΤΕΟ που έχουν στήσει μια εταιρία
στο όναμα κοντινού συγγενούς.Οι αρμόδιοι (δημόσιοι υπάλληλοι) για αγορά λαδιών είναι οι κ.ΘωΊδης και Βουλγαράκης,χωρίς βέβαια να απαλάσονται οι υπόλοιποι υπάλληλοι της αλητείας που λαμβάνει χώρα εδω και....
πολλά χρόνια.
Τσογλάνια,αληταράδες επανδρώσαν το κτήριο του ΚΤΕΟ.Η υπομονή των πολιτών ειναι στα κόκκινα και ειναι θέμα χρόνου τα χειρότερα.
Εκτός όλων των παραπάνω,έχουν και το θράσος οι τρισάθλιοι να βγαίνουν τρείς φορές κάθε εβδομάδα μπλόκο με την τροχαία και να ξεσκίζουν τα επαγγελματικά που δεν ψωνίζουν λάδια απο αυτούς.
Εσείς ξεφτίλες(απευθήνομαι στα "αρμόδια όργανα ελέγχου") που το ξέρεται τόσα χρόνια,τι κανατε για να εξαφανίσετε τα τομάρια απο τον δρόμο και απο το ΚΤΕΟ????ΤΙΠΟΤΑ!!!

Alan DalonΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
βουλγαρακης λαδια, δημοσιο κτεο δραμασ
Τυχαία Θέματα