Δηλώσεις ΥΦΕΘΑ κατά την ορκωμοσία νεοσυλλέκτων της 2011 Γ' ΕΣΣΟ στον Αυλώνα

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, παρέστη σήμερα στην ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στρατιωτών στο ΚΕΤΘ, στον Αυλώνα.

Ο κ. ΥΦΕΘΑ, στο σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε :
«Καλωσορίζουμε τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες και τους ευχόμαστε καλή θητεία και....
ομαλή ένταξη στην στρατιωτική ζωή.
Πριν από λίγο δώσατε τον όρκο, που αποτελεί την κορυφαία υπόσχεση προς την πατρίδα, για την τήρηση των νόμων της και την υπεράσπισή της, μέχρις εσχάτων.
Η κατάταξή σας στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού αποτελεί μεν, συνταγματική υποχρέωση, αλλά
οι ευσυνείδητοι και ελεύθεροι πολίτες, όπως είστε εσείς, πρέπει να θεωρούν ύψιστη τιμή και δικαίωμα, την υπεράσπιση της ελευθερίας και της πατρίδας.
Σκοπός της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το αξιόμαχο και την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, με στόχο τη διατήρηση της ειρήνης, την υπεράσπιση της ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας. Ταυτόχρονα, στόχο αποτελεί η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας προς τους Έλληνες πολίτες.
Μέλημα της Στρατιωτικής Ηγεσίας είναι η υγεία, η ασφάλεια και η ομαλή ένταξη των νεοσυλλέκτων στη στρατιωτική ζωή. Οι αξιωματικοί θα είναι κοντά στους νέους στρατιώτες, θα φροντίζουν για την εκπαίδευσή τους, καθώς και για την επίλυση τυχόν προβλημάτων τους.
Νέοι στρατιώτες, κληθήκατε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας στην πατρίδα.
Δείξτε ενεργή συμμετοχή στην εκπαίδευσή σας, ενδιαφέρον και υπευθυνότητα.
Φανείτε δυνατοί σε όποιες δυσκολίες προκύψουν και συμβάλλετε για την αντιμετώπισή τους.
Να είστε υπερήφανοι που υπηρετείτε την πατρίδα και να είστε σίγουροι πώς ολοκληρώνοντας τη θητεία σας, μετά από μερικούς μήνες, θα τη θυμάστε σαν μια συναρπαστική εμπειρία.
Σας ευχόμαστε υγεία και καλή στρατιωτική θητεία».

http://kranosgr.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα