Διαβάστε όλοι οι Έλληνες. Ορυκτός πλούτος Ελλάδος-ΔΝΤ-Προδοτικές κυβερνήσεις

ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ.....
ΞΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

ΟΥΡΑΝΙΟ: Στην περιοχή του όρους Σύμβολο του Ν.Καβάλας, 7 διακεκριμένοι επιστήμονες κάνουν λόγο για κοίτασμα ουρανίου που περιέχει 300εκ. τόνους με συμπύκνωμα ουρανίου 16% και εκτός αυτού περιέχει σε μεγάλο ποσοστό και άλλα σπάνια ορυκτά όπως ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο που έχουν εξαιρετικά ειδικές χρήσεις στην κατασκευή πυραυλικών συστημάτων. Τα παραπάνω στοιχεία δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα "Επενδυτής" στις 23/2/96 και είναι τα αποτελέσματα των μετρήσεων του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Έχουμε δηλαδή μόνο στο όρος Σύμβολο 300*16%= 48 εκ. τόνους καθαρού ουρανίου! Μάλιστα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ουρανίου διεθνώς. (εάν τα στοιχεία αληθεύουν στο 100%).
Τον Φεβρουάριο του 1998 μία άλλη έρευνα αφορούσε την μεγαλύτερη συγκέντρωση ραδονίου (φυσικό ραδιενεργό στοιχείο που αποτελεί ένδειξη για ουράνιο στο υπέδαφος) στον ελληνικό χώρο και συγκεκριμένα στο χωριό Νεράιδα Θεσπρωτίας. Η μέτρηση ήταν 9550 μπεκερέλ ανά τετραγωνικό μέτρο και με όριο επιφυλακής τα 150!
Παρόμοιες υψηλές μετρήσεις υπήρξαν και στις εξής περιοχές: Σερρών, Θεσσαλονίκης, Μυκόνου, Καβάλας, Ικαρίας, Λέσβου, Φθιώτιδα, Λουτράκι, Νιγρίτα, Σουρωτή και σε άλλες.
Επίσης σε μετρήσεις που έκανε ομάδα του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών στον Κιθαίρωνα Αττικής έδειξαν τιμές από 164 έως 724 μπεκερέλ άνα κιλό πετρώματος.
Να σας αναφέρω ακόμη ότι η τιμή του εμπλουτισμένου ουρανίου στη διεθνή αγορά ανέρχεται περίπου σε 25000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ!!!
Το ουράνιο χρησιμοποιείται ως καύσιμο σε πυρηνικούς αντιδραστήρες και ως σχάσιμο υλικό σε πυρηνικά όπλα και δευτερευόντως στην κατασκευή ειδικών τύπων γυαλιού. Το απεμπλουτισμένο ουράνιο χρησιμοποιείται σε εμπρηστικά βλήματα.
Γιατί θέλουν τόσο πολύ το ουράνιο; Σήμερα 31 χώρες διαθέτουν συνολικά 439 πυρηνικούς αντιδραστήρες σε λειτουργία παράγοντας το 14% του ηλεκτρισμού του κόσμου. Η Γαλλία έχει 58 αντιδραστήρες και για να λειτουργήσουν καταναλώνει περίπου 10.000 τόνους ουρανίου το χρόνο. Μας λένε ότι τα σίγουρα αποθέματα ουρανίου μόνο της Θράκης είναι μόνο 10.000 τόνοι, όσο δηλαδή χρειάζετε η Γαλλία για έναν χρόνο. Άρα αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι ότι τα 48 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΌΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΥΠΑΡΧΟΥΝ. Φανταστείτε λοιπόν τι αποθέματα υπάρχουν συνολικά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το ουράνιο τελειώνει και η ΕΛΛΑΔΑ έχει τεράστια αποθέματα.

ΌΣΜΙΟ: Το όσμιο είναι σπά
Keywords
Αναζητήσεις
ορος συμβολο, συμβολο καβαλας
Τυχαία Θέματα