Χρυσός Οδηγός Αγανακτισμένων

Ο Οδηγός αυτός είναι για σένα. Τον αγανακτισμένο Έλληνα πολίτη που θέλει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη σημερινή κατάσταση της χώρας στούς πολιτικούς που την κυβερνάνε. Είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα όχι μόνο να ψηφίζεις, αλλά και να διαμαρτύρεσε όταν τα άτομα που εμπιστεύτηκες με την ψήφο σου σε πρόδωσαν.
Σε αυτόν τον οδηγό θα.....
βρείς τα email, τηλέφωνα, φαξ και διευθύνσεις επικοινωνίας όλων των Υπουργών, Υφυπουργών και Βουλευτών. Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν από την
ιστοσελίδα της Βουλής, της Κυβέρνησης και τις προσωπικές ιστοσελίδες των βουλευτών. Δεν δημοσιεύουμε κανένα απόρρητο προσωπικό στοιχείο. Απλά μαζέψαμε σε ένα μέρος όλα τα δημοσιευμένα.

Είναι δική σου επιλογή με ποιό μέσο θα διαμαρτυρηθείς, πόσο συχνά και σε ποιά πρόσωπα από τη λίστα αυτή. Σκέψου, όμως, ότι οι Αγανακτισμένοι στις πλατείες είναι χιλιάδες, διαμαρτύρωνται σε όλους και καθημερινά. Το διαδίκτυο σε διευκολύνει στο ότι μπορείς να διαμαρτυρηθείς οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Από το σπίτι σου, την παραλία, τη δουλειά, την ίδια την πλατεία. Επώνυμα αλλά και ανώνυμα. Για μία μόνο φορά ή σε καθημερινή βάση.

Θέλουμε στη διαμαρτυρία σου αυτή να εκφράσεις αυτά που θέλεις. Να είναι όμως πάντα σε ΝΟΜΙΜΑ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ πλαίσια. Δεν φέρουμε ευθύνη εάν αποφασίσεις να μην σεβαστείς το παραπάνω. Για όσους δυσκολεύονται να σκεφτούν τί να γράψουν, δημιουργήσαμε 3 κείμενα που μπορείς να αντιγράψεις.

Ο Οδηγός θα ανανεώνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα και θα προσθεθούν και άλλοι παρόμοιοι ‘κατάλογοι’. Διαδώστε τον παντού!

Η φωνή σου πρέπει να ακουστεί !

Ο Οδηγός βρίσκεται εδώ ((http://enas-aganaktismenos.blogspot.com/)Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα