Άτυπη δημοσκόπηση από τους παίκτες της Unibet 4 ημέρες πριν τις εκλογές

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία της για τις Βουλευτικές εκλογές 2012 ο αριθμός των παικτών που έχουν στοιχηματίσει στη Unibet για τις εκλογές είναι στατιστικά ικανός για να σχηματιστεί μία άτυπη δημοσκόπηση,
όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της εταιρίας.
Σύμφωνα με τον Kenneth P., υπεύθυνο ειδικών στοιχημάτων της Unibet, σε αρκετές από τα δεκάδες στοιχήματα που προσφέρει η εταιρία για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, ο αριθμός των στοιχημάτων δίνει ξεκάθαρη εικόνα για τις προθέσεις και .....
εκτιμήσεις των παικτών. Μάλιστα, σε πολλές αγορές οι παίκτες με τα στοιχήματα τους έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά τη Unibet ανατρέποντας τις αρχικές αποδόσεις.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων των ανατροπών είναι η προτίμηση που δείχνουν οι παίκτες της Unibet στον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από το ΚΚΕ, αφού η αγορά άνοιξε με ακλόνητο φαβορί το Κομουνιστικό κόμμα με απόδοση 1.28 και πλέον το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα προσφέρει απόδοση 1.52 να επικρατήσει. Αντίστοιχη είναι βέβαια και η τάση για το 3ο κόμμα των εκλογών όπου ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον φαβορί ενώ ξεκίνησε πίσω τόσο από το ΚΚΕ αλλά και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Επίσης, και στην αναμέτρηση του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, το κόμμα της αριστεράς βγήκε «κερδισμένο» αφού ενώ ξεκίνησαν με παρόμοιες αποδόσεις για το ποιο θα λάβει υψηλότερο ποσοστό, πλέον προσφέρεται στο 1.30 που πρακτικά σημαίνει ότι θα επικρατήσει με 70% πιθανότητα.

Στην κατηγορία των πιο δημοφιλών στοιχημάτων ξεχωρίζει το ερώτημα για το ποσοστό που θα συγκεντρώσουν ΠΑΣΟΚ & Νέα Δημοκρατία. Σε αντίθεση με τις δημοσκοπήσεις που δίνουν τον δικομματισμό μέχρι και κάτω του 40%, 6 στους 10 παίκτες της Unibet ποντάρουν ότι τα δύο κόμματα θα λάβουν αθροιστικά πάνω από 45%. Εκεί όμως που οι παίκτες έχουν επηρεαστεί ξεκάθαρα από τις δημοσκοπήσεις είναι από τον αριθμό των κομμάτων που θα αποτελούν τη νέα Βουλή καθώς το 70% των στοιχημάτων έχει τοποθετηθεί στα 10 ή περισσότερα κόμματα αναγκάζοντας τη Unibet να μειώσει σταδιακά τις αποδόσεις για αυτό το ενδεχόμενο από 10.00 που ήταν η αρχική τιμή σε 6.50 την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ η απόδοση έχει πέσει και άλλο φτάνοντας το 4.50!

Αυτό που έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στον πολύπειρο Kenneth όμως, είναι ότι ενώ η ανταπόκριση των παικτών της Unibet έχει ξεπεράσει κατά πολύ κάθε προσδοκία, το 90% από αυτούς θεωρεί ότι η αποχή θα είναι μεγαλύτερη από 27% πράγμα που δεν συμβαδίζει μάλιστα με τον τίτλο της κρισιμότερης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων δεκαετιών. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τις τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές αναμένεται μεγάλος όγκος στοιχημάτων που πιθανόν να ανατρέψει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Αν θέλετε να δείτε όλες τις τελευταίες αποδόσεις των εκλογών και τους τύπους στοιχημάτων μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ ή επισκεφτείτε το www.unibet.com και την ενότητα «Ειδικά στοιχήματα».

Σχετικά με τη Unibet

Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (O
Keywords
Τυχαία Θέματα