Άδωνις Γεωργιάδης για τις καταγγελίες καμμένου

Οι καταγγελίες του κ. Καμμένου είναι τόσο σοβαρές, που είναι αδύνατον να γίνουν αποδεκτές από το ελληνικό πολιτικό σύστημα χωρίς επαλήθευση. Υπάρχει ένα υπαρκτό γεγονός, αυτό της πωλήσεως των cds του ΤΤ, τρεις ημέρες μετά την αλλαγή του Διοικητού του. Βέβαια από το σύνολον του 1 δις cds που είχε αγοράσει ο κ. Φιλιππίδης, τα μισά τα είχε ήδη πουλήσει ο ίδιος, σε διάστημα περίπου 45 ημερών, μετά τις εκλογές του 2009 και έως την αντικατάστασή του. Αυτό ο κ. Καμμένος φαίνεται να το αγνοεί πλήρως. Μετά την αλλαγή του, η νέα Διοίκηση τα πούλησε όλα. Όμως τότε η επίσημη Ν.Δ. δια του κ. Μαρκόπουλου, κατηγορούσε τον κ. Φιλιππίδη για το ότι είχε ποντάρει στην χρεωκοπία της.....
χώρας, αγοράζοντας τα cds, η δε νέα διοίκηση είχε ανακοινώσει ότι τα πουλάει, διότι διαφωνούσε με την αγορά τους.
Όπως απεδείχθη η πώλησή τους ήταν λανθασμένη πράξη, διότι εάν τα είχαν κρατήσει θα είχαν τρομερές υπεραξίες, όμως αφ' ενός και ο κ. Φιλιππίδης ήδη τα πουλούσε, αφού είχε κέρδος, αλλά και η ιδέα ότι μία ελληνική Τράπεζε στοιχημάτιζε στην χρεωκοπία της Ελλάδος (αυτό θα σήμαινε η μή πώλησή τους), θα ήταν άκομψη.
Το μείζον σε όλη αυτή την ιστορία είναι να αποδειχθεί εάν είτε από το ΤΤ, είτε από την Διεθνή Αγορά, εταιρεία σχετιζόμενη με οποιονδήποτε τρόπο με τον Πρωθυπουργό της Χώρας, εάν έχει αγοράσει πράγματι cds. Αυτό δεν έχει αποδειχθεί, πέραν αναρτήσεων στο διαδίκτυο. Αυτό όμως δεν είναι απόδειξη. Κατά συνέπεια ο κ. Καμμένος κατά την γνώμη μου, βιάστηκε ως συνήθως, έφερε σε πολύ δύσκολη θέση το κόμμα του, διότι είναι αδύνατον να υιοθετήσει αυτή την θέση ο κ. Σαμαράς και εμμέσως εκθέτει και τον κ. Φιλιππίδη ο οποίος πούλησε τα μισά και ο οποίος κατά την γνώμη μου, ήταν η πιο επιτυχημένη επιλογή Τραπεζίτου από την Ν.Δ.
Η εποχή ζητάει από όλους μας υπευθυνότητα διότι αν αρχίσουμε ο ένας να κατηγορεί τον άλλον για προδότη, θα χρεωκοπήσουμε μία ώρα αρχύτερα.
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

ANTI-NEA TAΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
anti-ntp.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα