Proficiency για ενήλικες από 93 €/ μήνα: πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για ενήλικες που έχουν πολλά χρόνια να κάνουν Αγγλικά.

Πολλοί ενήλικες που θέλουν να προετοιμαστούν για το Proficiency αλλά έχουν πάρει

το Lower χρόνια πριν (ή δεν το έχουν καν) φοβούνται ότι δεν θα τα καταφέρουν ή θα τους πάρει «αιώνες» και θα τους κοστίσει πάρα πολλά χρήματα. Επομένως, η προσεκτική επιλογή μίας σχολής που ...
ειδικεύεται στην προετοιμασία Proficiency αποκλειστικά για ενήλικες είναι ουσιώδης για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειας,

σε σύντομο χρονικό διάστημα και με χαμηλό κόστος.
Τα εξειδικευμένα κέντρα προετοιμασίας Proficiency για ενήλικες «Ευρωδιάσταση»
έχουν διαμορφώσει ένα πρόγραμμα σπουδών και ειδική βιβλιογραφία αποκλειστικά για ενήλικες σπουδαστές που έχουν αφήσει τα Αγγλικά πολύ καιρό. Μέσω του προγράμματος αυτού, ο σπουδαστής επαναλαμβάνει και «φρεσκάρει» τις γνώσεις που διαθέτει από το παρελθόν, ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζεται ομαλά και προοδευτικά στο επίπεδο του Proficiency.

Πέρα από το ειδικό πρόγραμμα σπουδών, η Ευρωδιάσταση διαθέτει και πολυπληθή ομάδα έμπειρων καθηγητών, εξειδικευμένων στην προετοιμασία ενηλίκων για Proficiency.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (ECPE) στην Ελλάδα, ενώ το υψηλό επίπεδο σπουδών επιβεβαιώνεται από τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις. Επίσης, το πρόγραμμα προετοιμασίας Proficiency που παρέχει η Ευρωδιάσταση συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση σπουδών: εφόσον ο σπουδαστής δεν έχει υπερβεί ένα όριο απουσιών (10%) και εφόσον έχει παραδώσει το μεγαλύτερο μέρος (90%) των εργασιών που του ανατέθηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ξαναπροετοιμάζεται δωρεάν για την επόμενη εξεταστική σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις.
Τι γίνεται όμως με όσους σπουδαστές δεν έχουν σταθερό ωράριο; Τα τμήματα προετοιμασίας Proficiency στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι, ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί, να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε, ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

Ένα άλλο ζήτημα που απασχολεί όλους τους σπουδαστές στις μέρες μας είναι το οικονομικό! Η Ευρωδιάσταση «παραδοσιακά» προσφέρει όλα τα προγράμματά της σε πολύ χαμηλές τιμές.

Για παράδειγμα, στο πρόγραμμα προετοιμασίας που διαρκεί 2 ακαδημαϊκά έτη (2 8μηνα) η μηνιαία δόση διαμορφώνεται στα 93 € / μήνα! Εάν μάλιστα ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να προεξοφλήσει τα δίδακτρα ή κάνει χρήση πιστωτικής κάρτας (άτοκες δόσεις) έχει ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση.

Για ταυτόχρονη εγγραφή δύο ή περισσότερων σπουδαστών η μηνιαία δόση πέφτει στα 70 € / μήνα!
Τιμές πραγματικά χαμηλές, εάν λάβουμε υπόψη ότι μιλάμε για δύο «γεμάτες» χρονιές με έξι ώρες μάθημα την εβδομάδα, οι οποίες είναι στο σύνολό τους πραγματικό μάθημα με καθηγητή και όχι «εργαστήριο γλώσσας», τεστ κλπ., δηλαδή απασχόληση του σπουδαστή στο φροντιστήριο χωρίς την παρουσία καθηγ
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα